Declarații de avere și de interese

Declarații de avere și de interese 2019-06-18T16:08:06+00:00

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2019.

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2018.

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2017.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2016.

CONSILIUL LOCAL

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2015.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2014.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2013.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2012.

CONSILIUL LOCAL

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2011.

APARATUL PROPRIU