Trofeul Tinereții

Trofeul Tinereții 2018-06-04T17:11:38+00:00

În orașul – stațiune de interes national – Amara – se desfășoară de 51 de ani, fără întrerupere „Trofeul Tinereţii“, Festivalul – concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti, cel mai mare festival de muzică ușoară desfășurat în aer liber.

În vara anului 1968, la Amara, se lansa prima ediție a Festivalului-concurs național de muzică ușoară, sub denumirea « Portativ Ialomițean », evenimentul desfăşurându-se an de an până astăzi, fiind cel mai longeviv festival de muzică uşoară din ţară şi considerat al doilea ca importanţă şi amploare după Festivalul de la Mamaia.

Cu ocazia Galei Premiilor revistei Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România- ”Actualitatea muzicală”, Festivalul Trofeul Tinereții Amara a primit Titlulul de Evenimentul Anului 2014.

Anul acesta va avea loc cea de-a 51-a ediție care se va desfășura în perioada 4-5 august 2018 la Grădina de Vară din Amara. Manifestarea îşi propune atragerea iubitorilor acestui gen muzical, în întreaga sa frumuseţe, cât şi promovarea tinerelor talente pe firmamentul valorilor muzicii uşoare.
Organizatorii acestui eveniment artistic naţional sunt Consiliul Local Amara și Consiliul Judeţean Ialomiţa, instituții care susțin și promovează muzica ușoară românească prin acest Festival–concurs de interpretare a muzicii ușoare românești.

Până în anii ʼ90 organizatorii Festivalului erau Direcțiile de Cultură de la acel moment, cărora li se alăturau Radio Televiziunea Română (redacția emisiunilor pentru varietăți), Uniunea Compozitorilor din România și Ministerul Culturii.

La Amara, în fiecare miez de vară, muzica uşoară românească este evocată de cele mai bune voci în cadrul Festivalului „Trofeul Tinereţii“, a cărui tradiţie a dobândit o solidă identitate în timp, şi totodată un serios ascendent artistic, intr-o ambianţa deosebită a Grădinii de Vară Amara . Mai mult decât o simplă întâlnire artistică de profil, acest Festival oferă retrospectiva creației unui întreg an, aducând în prim plan aspectul spectacolului muzical, fiind deschis participării tinerilor între 16-26 ani, cu scopul afirmării și lansării tinerelor voci, stimulării valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii ușoare românești și, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreți cu o serie de personalități ale muzicii uțoare românești.

Prezenţa unui juriu competent, format din mari personalităţi ale vieţii muzicale şi artistice româneşti, a celor mai cunoscuţi prezentatori de spectacole şi festivaluri din ţară ( Richy Dandell, Iuliana Marciuc, Horia Brenciu, Cristian Brancu, Octavian Ursulescu –prezentator a 18 editii) au conferit, cu siguranţă, prestigiu acestui festival, dintre care amintim cateva nume care de-a lungul timpului au facut parte din juriului Festivalului: Nicolae Kirculescu, Radu Şerban, George Grigoriu, Temistocle Popa, Vasile Donose, Laurentiu Profeta, Ion Cristinoiu, Horia Moculescu, Ionel Tudor, Şerban Georgescu,Viorel Gavrila,Titus Munteanu dar si aportul redactorilor muzicologi ai Radio – Televiziunii Române, realizatori de emisiuni muzicale -Titus Andrei, precum şi editori şi producători ai caselor de discuri.

Până în anul 1989 acompaniamentul a fost asigurat de diverse orchestre , începand cu orchestra Radio dirijată de Sile Dinicu, formatia Horia Moculescu, Perpetuum Mobile ( Ion Cristoiu, Marius Țeicu, Mihai Dumbravă, Radu Goldiș), Savoi, Roșu și Negru, Unison (Dani Constantin, Mircea Romcescu, Liviu Tudan) iar începând cu anul 2014, Festivalul s-a aliniat nivelului de profesionism maxim , avand pe scenă orchestra „ extrasă” din Big-Bandul Radio, cu compozitorii Ionel Tudor și Andrei Tudor în componență.

Scena Festivalului „Trofeul Tinereții”- Amara a constituit rampa de lansare pentru numeroși artiști recunoscuți astăzi la nivel național, dintre care amintim: Mihaela Runceanu – câștigatoarea Trofeului în anul 1976, Angela Ciochină – căștigatoarea Trofeului în anul 1975, Mirela Voiculescu Fugaru, Janina Matei, Laura Stoica, Anca Țurcașiu, Manuela Fedorca, Pepe, Luminița Anghel, Cristina Spătar, Lili Sandu,Annes, s.a.

Editia din anul 2018 se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în perioada 4-5 august 2018, prima zi a Festivalului fiind rezervată competiţiei propriu-zise, etapă în care concurenţii urcă pe scena de la Amara acompaniați live de orchestra condusa de compozitorul Ionel Tudor, urmată de recitalurile invitaţilor, iar a doua zi este dedicata Galei Laureaţilor, când emoţiile se sting, și este rândul vedetelor să încânte publicul, nume consacrate completând galeria invitaţilor speciali ai ediţiilor anterioare.

Vedetele care susțin recitaluri în partea a doua a serilor de concurs și în seara Galei Laureaților au fost, de fiecare dată, selectate dintre cei mai valoroși artiști , nume sonore ale muzicii ușoare românești, dintre care amintim: Mihaela Runceanu, Gică Petrescu, Dan Spătaru, Olimpia Panciu, Angela Similea, Laura Stoica, Monica Anghel, Marcel Pavel, iar în ultimii ani recitalurile au fost susținute de: Holograf, Direcția 5, Elena Gheorghe, Andra, Smiley, Fly Project, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mandinga, DJ Project, Antonia, Bere Gratis, Connect-R, Pact, Andreea Bănică, Deep Central, Talisman, Adrian Romcescu, Horia Brenciu, Loredana, 3SE, Aurelian Temișan & The Funk Society, Voltaj, Paula Seling, Luminița Anghel, Gabriel Cotabiță, Ștefan Bănică.

REGULAMENTUL

Festivalului-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti
„Trofeul tinereţii“ – Amara
ediţia 51
4-5 august 2018

I. ORGANIZATORI

Festivalul-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara este organizat de Consiliul Judeţean Ialomiţa, Consiliul Local Amara, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa şi Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea“ Ialomiţa.

II. SCOPUL CONCURSULUI

Festivalul-concurs este deschis participării tinerilor între 16-26 ani având drept scop afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii uşoare româneşti şi, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu o serie de personalităţi ale muzicii uşoare din România.

III. PERIOADA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE

In perioada 4-5 august 2018 va avea loc cea de-a 51-a ediţie a Festivalului-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara.

Evenimentul va avea loc la Grădina de vară Amara.

IV. DESFĂŞURAREA CONCURSULUI

Înscrierea în concurs

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute atat de Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Şcolile Populare de Arte, cat si individual , pe baza fişei de înscriere, si a copiei dupa cartea de identitate , ce va fi trimisă pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, b-dul M. Basarab, nr.22, Slobozia, cod 920031, jud. Ialomiţa, tel./fax.0243-231151, sau pe adresa de mail consiliullocalamara@yahoo.com ori direct în ziua preselecţiei.

Preselectia

În vederea asigurării unei participări care să asigure un grad ridicat de exigenţă şi competitivitate este organizată o preselecţie în data de 30 iunie 2018, între orele 10:00 – 17:00 , in Bucureşti, la Studioul 3 al Societăţii Române de Radiodifuziune, intrarea din strada Temişana.

Fiecare participant (concurent) va interpreta două piese, din creaţia românească , de preferat diferite ca structură ritmică. Pentru preselecţie, participanţii vor aduce CD-uri (stick) cu piesele pe care doresc să le interpreteze.

Taxa de înscriere este în sumă de 50 lei, nerambursabilă, iar cazarea, masa şi c/v transportului, pe timpul preselecţiei sunt suportate de către concurenţi.

Telefoane de contact 0243.266.102 sau 0720.847.294. Pentru a putea participa la concurs , prezenta concurentilor la preselectie este obligatorie.

În cazul în care la această preselecţie concurenţii nu se vor ridica la nivelul exigenţelor juriului, pentru ocuparea locurilor vacante, în vederea unei participări care să asigure un grad ridicat de competitivitate, va fi organizată o nouă preselecţie.

Tinerii care au avut anterior trei participări premiate sau au obţinut la una dintre ediţii “Trofeul Tinereţii” – Amara nu mai au dreptul de a participa la concurs.

Repertoriul

Fiecare concurent va interpreta, obligatoriu, două melodii de muzică uşoară românească, specifice genului, de factură diferită.

Calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care organizatorii le consideră de bază în vederea acordării dreptului de participare în concurs.

Repertoriul pentru concurs al celor admişi în finală se va stabili de aşa manieră încât se va evita interpretarea aceleiaşi piese de mai multe ori . De aceea, fiecare concurent va prezenta trei titluri şi, în cazul în care o piesă va fi menţionată de mai mulţi concurenţi, se va proceda la tragerea la sorţi, urmând ca ea să fie interpretată de cel care a câştigat, iar ceilalţi să prezinte cea de a treia melodie aleasă. Dacă mai există o situaţie similară se va recurge la acelaşi procedeu.

Desfăşurarea concursului

În urma preselecţiei vor rămâne în concurs 12 concurenţi.

Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorţi. Concurenţii vor respecta întocmai precizările organizatorilor cu privire la intrarea în concurs şi repetiţii.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a prezenta în concurs doi concurenţi din judeţul Ialomiţa care vor participa la preselecţiile festivalului.

Concursul se va desfăşura in data de 4 august 2018, iar în data de 5 august 2018 va avea loc “Gala Laureaţilor”. Concurenţii vor cânta live atât în concurs, cât şi la “Gala Laureaţilor”, acompaniaţi de orchestra.

Concurenţii au obligaţia să semneze contracte de cesionare a dreptului de difuzare în favoarea organizatorilor. Concurenţii sunt obligaţi, prin semnarea unui acord de participare, să respecte cu stricteţe regulile impuse de organizator pe toată perioada desfăşurării festivalului.

Concurentii care vor evolua in concurs au obligatia de a se prezenta si la Gala Laureaţilor.

Orice abatere de la oricare dintre aceste obligatii, duce automat la eliminarea din concurs, fara drept de apel.

Organizatorii nu răspund de evenimentele sau incidentele în care pot fi implicaţi concurenţii în afara timpului de spectacol. Fiecare interpret poate aduce pe scenă orice susţinere artistică pe care o consideră necesară, pe cheltuială proprie, cu acordul anticipat al organizatorului.

Cheltuielile de cazare şi masă pentru participanţii admişi în concurs, sunt suportate de organizatori pe perioada desfăşurării festivalului , respectiv în perioada 3-5 august 2018.

Juriul

Are în componenţa sa personalităţi de marcă ale muzicii uşoare româneşti, membri ai Uniunii Compozitorilor, redactori radio TV, personalităţi culturale locale.

In juriul preselecţiei se va afla şi preşedintele juriului de concurs.

In cadrul concursului membrii juriului vor acorda note de la 1 la 10 cu sferturi de puncte, iar in caz de balotaj va decide nota preşedintelui juriului.

Premii

Participanţilor li se vor acorda diplome de participare şi premii.

„Trofeul Tinereţii“ Amara 2018 – 10.000 lei

Premiul I – 5.000 lei

Premiul al II-lea – 4.000 lei

Premiul al III-lea – 3.000 lei

Premiul de popularitate – 2.000 lei

Două menţiuni. 1.500 lei x 2

Dată fiind amploarea festivalului, nivelul concurenţilor şi solicitările unor sponsori de a oferi premii, modificările pe care şi le pot permite organizatorii în materie de premii nu vor afecta nici numărul, nici valoarea celor şapte distincţii menţionate în regulament. Aceste premii vor fi acordate cu acordul juriului, tanand cont de ierarhia valorica din concurs.

Câştigătorul „Trofeul Tinereţii“ Amara este obligat – prin semnarea fişei de înscriere (contractul) – ca la următoarea ediţie a Festivalului Concurs „Trofeul Tinereţii“ Amara să susţină un microrecital de 3 piese. În acest caz, cheltuielile de cazare și masă vor fi suportate de către organizatori.

FIȘA DE ÎNSCRIERE

TT – Trofeul Tinereții; P I – P III – Premiul I-III; PP – Premiul de popularitate; M I-III – Mențiuni I-III; AP – Alte premii
Notă: Atenție mărită la căutările din tabel – completați corect diacriticele, exact cum le vedeți scrise (ex. Ş, ş, ţ, ă, etc.)

    

EDIȚIAANT TP IP IIP IIIP PM IM IIM II+M IIIA P
502017Dora GaitanoviciRoșu Ana –MariaAdrian CosminCindea GabrielParaschiv MalinaIosifescu RobertFeraru Robert Nicolae
492016Sebastian Tudor (Neamţ)Alexandra Penciu (Galaţi)Miruna Mihaela Diaconescu (Vaslui)Elena Cristiana Petcu (Bucureşti)Ştefan Robert Iosifescu (Ialomiţa)Ionuţ Danil (Buzău)Mihaela Cătălina Mihăilescu (Călăraşi)Ana Maria Piţa (Neamţ)
482015Gabriela Amzaru (Călăraşi)Octavian Broşteanu (Teleorman)Emilian Mihai Nechifor (Iaşi)Ion Moise Bădulescu (Argeş)Alexandra Dumitrina Haidău (Iaşi)Elena Cristina Petcu (Bucureşti)Iulia Andreea Constantin (Constanţa)Cristian Ştefan Prăjescu (Neamţ)Mihaela Cătălina Mihăilescu (Călăraşi)
472014Teodor Manciulea (Buzău)Adriana Gavrilă (Călăraşi)Gabriela Amzaru (Călăraşi)Alexandru Tărîţeanu (Ucraina)Alina Matache (Ialomiţa)Diana Antonică (Constanţa)Sebastian Tudor (Neamţ)
462013Iulia – Elena Manolache (Vaslui)Elena Chirvase (Vaslui)Adriana Gavrilă (Ialomiţa)Rodica Elena Tudor (Prahova)Ioana Gherghina (Bucureşti)Teodor Manciulea (Buzău)
452012Cristina Florentina Vasiu (Bucureşti)Rodica Elena Tudor (Prahova)Andrei Ciobanu (Bacău)Adriana Gavrilă (Călăraşi)Diana Viorela Şerban (Ialomiţa)Mihaela Chisnencu (Bucureşti)
442011Cristian Gorun Sanda (Dolj)Minodora Elena Dediş (Galaţi)Mareş Pană (Buzău)Cristina Florentina Vasiu (Hunedoara)Maria Lorena Muntenaş (Vrancea)Rodica Elena Tudor (Prahova)
432010Loredana Căvăşdan (Bihor)Minodora Dediş (Galaţi)Mareş Pană (Buzău)Lorena Muntenaş (Vrancea)Alina Dincă (Bucureşti)Ioan Man (Cluj)Georgiana Rusu (Constanţa)Premiul Redacţiei muzicale Radio România
422009Alin Ignat (Alba)Cristina Florentina Vasiu (Hunedoara)Cristina Bondoc (Tulcea)Diana Şerban (Ialomiţa)Andreea Cernica (Bucureşti)Andrei Ciobanu (Bacău)Minodora Elena Dediş (Galaţi)Dana Mareş (Prahova)Premiul Redacţiei muzicale Radio România
412008Alin Văduva (Dolj)Renata Tolvai (Bihor)Cristina Săliştean (Argeş)Cristina Bondoc (Tulcea)Andreea Claudia Ion (Bucureşti)Marius Bălan (Argeş)Roxana Ungureanu (Dolj)Aida Borovină (Buzău)
402007Mădălina Coca (Bucureşti)Cristina Bondoc (Tulcea)Alin Văduva (Dolj)Cristina Săliştean (Argeş)Mareş Pană (Buzău)Camelia Stanciu (Călăraşi)Maria Magdalena Mişescu (Argeş)
392006Iuliana Dumitrache – ArgeşLucia Dumitrescu – BuzăuLoredana Căvăşdan – BihorAlin Văduva – DoljCătălin Ciobanu – BucureştiElena Munteanu – TulceaAlin Văduva – Dolj
382005Nicoleta Floroni – OltLuiza Cristian – IalomiţaGrupul Da-Da – BucureştiCristina Sălăteanu – HunedoaraMinodora-Elena Dediş – GalaţiCorneliu Popescu – Ialomiţa
372004Irina Popa – GalaţiRamona Manole – BacăuIrina-Diana Vasian – HunedoaraAdina Drăgoescu – BihorMădălina-Georgiana Olaru – BuzăuAlin Gheorghişan – Ilfov
362003Inga Ţaranu – CovasnaFlorentina-Raluca Drăgoi – PrahovaRamona Manole – BacăuMaria Gherman – BihorVictoriţa Bidea – CălăraşiMarian Ardelean – BucureştiThe Crown – Argeş Adrian Ţicală – Bucureşti
352002Alice Croitoru – ArgeşSilvia Barta – IalomiţaMarian Ardelean – BucureştiRaluca Drăgoi – PrahovaGrupul Dolce – BucureştiElena Băltăgan – BuzăuAdriana Vlad – BraşovBianca Spânache – Vaslui ;Costi Niţulescu – Olt
342001Grupul „Vox“ – BucureştiRodica Novac – BucureştiGeorge Jimblaru – IalomiţaVictoriţa Bidea – CălăraşiRaluca Florentina Drăgoi – PrahovaMaria Popa Gherman – BihorGabriela Patriche –GalaţiCristian Dumitru Porumb – Bihor; Elena Băltăgan – Buzău
332000Ramona Ambrozi – GalaţiLarisa Melania Rupea – Bistriţa-NăsăudAdriana Vlad – BrăilaSilvia Soare – BuzăuAlina Gabriela Danciu – PrahovaFlorentina Raluca Drăgoi – PrahovaGeorgiana Nica – Buzău
321999Paula Andrei – IalomiţaGrupul Latin Expres – BucureştiRamona Negrea – DoljCristian Parmac – Ialomiţa, Ana Constantin – BucureştiSilvia Ştefănescu – Bucureşti
311998Roxana Iacob – IaşiRamona Ambrozi – GalaţiIrina Nicolae – PrahovaMarius Macedon – VranceaElena Manea – BuzăuMădălina Manolache – BuzăuLavinia Năstase – Argeş
301997Sorina Muntean – GalaţiIrina Nicolae – PrahovaMonica Mândrescu – PrahovaMinodora Muntean – Caraş-SeverinGeorgiana Iordache – ArgeşRomeo Zaharia – VasluiMădălina Manolache – Buzău
291996Maria-Magdalena Cotro – GalaţiFlorentina Tuckel– GalaţiMinodora Muntean – Caraş-SeverinDana Dobre – Buzău, Georgiana Iordache – ArgeşElena Pavel – Bucureşti; Marcela Buruian – Iaşi;Bogdan Negroiu – Prahova;Alina Nae – Călăraşi
281995Loredana Rusu – GalaţiAdela Dumitrache – PrahovaLiliana Sandu – TulceaMaria-Magdalena Cotro – Galaţi
271994Marius Teodorescu – ConstanţaCostel Gafincu – BucureştiNicoleta Ciopraga – VasluiMihai Onilă – BucureştiNicoleta Stoian – PrahovaLuminiţa Vasile – BuzăuLoredana Rusu – Galaţi;Irina Purcărea – Bacău, Elena Pavel – Bucureşti
261993Loredana Mădălina Ghica – BuzăuDaniela Răduică – DoljBogdan Ioniţă – BuzăuIrina Purcărea – VranceaMadlene Pascu – Buzău;Florin Moldovan – Bucureşti
251992Nicoleta Ganea – GalaţiElena Bogiu – BacăuManuela Fedorca – Satu MareLoredana Rusu – GalaţiCristina Toma – IalomiţaCătălin Bota – Sibiu
241991Nu s-a acordatCornelia Goda – BuzăuDaniela Răduică – Dolj şi Cristiana Toma – IalomiţaLoredana Rusu – Galaţi şi Mirela Maxim – IaşiIuliana Danciu – Olt
231990Nu s-a acordatCarmen Pisoi – Bucureşti, Cziliko Babi – MureşCristina Măciucă – IalomiţaMariana Radu – BucureştiSimona Râpan – VasluiIrina Andronic – GalaţiDaniela Andronic – GalaţiCristina Spătaru – BacăuNelu Ciopontea – Ialomiţa;Narcisa Spătaru – Bacău;Cornelia Goda – Buzău;Valentina Maxim – Suceava;Luiza Cioca – Bacău
221989Valentina Drăguţ – IalomiţaIrina Scafaru – Iaşi, Stela Axinte – BotoşaniZâna RomanDaniela Răduică – DoljOana Moise – IalomiţaCornelia Zanet – IalomiţaLiliana Ţigmeanu – VâlceaFelicia Truţia – Giurgiu;Aurel Moldoveanu – GalaţiNelu Ciopontea – Ialomiţa, Brânduşa Axânte – Iaşi;Simona Dumbravă – Mureş, Luminiţa Palencsar – Maramureş;Liliana Asiminoaiei – Botoşani;Beatrice Angheluţă – Argeş;Cristina Romeci – Ialomiţa;Cristina Spătar – Bacău;Liliana Cornea – Cluj;Gicu Subaşu – Vrancea;Ion Capanu – Sibiu;Elena Bogiu – Bacău
211988Anda Adriana Vaciu – BacăuDuetul Angela şi Daniela Galanton – BotoşaniAdriana Afănoaiei – IalomiţaAna Maria Chiţu – Prahova, Alina Coman – BucureştiZâna Roman – IaşiCristian Dicu – BotoşaniMadeleine Dumitraş – Bihor şi Aneta Nedelescu – Galaţi;Liliana Stroe – Vrancea;Ion Capanu – Sibiu;Irina Scafaru – Iaşi;Laura Camelia Cristea – Sibiu;Brânduşa Acsânte – Iaşi;Gabriela Roşu – Iaşi;
201987Marilena Dobre – BuzăuIolanda Grecu – IaşiMelania Pop-Zăgrean – Bistriţa Năsăud, Laura Stoica – DâmboviţaCorina Moldovan – Harghita, Luminiţa Halip – BucureştiMariana Palici – BraşovDaniela Stancu – PrahovaGabriela Simea – BraşovFlorina Călinescu – Dâmboviţa, Rodica Râpan – Vaslui;Valentina Drăguţ – Ialomiţa;Violeta Maxim – Călăraşi;Ioana Florina Lovinger – Cluj;Doina Cristina Husac – Botoşani;Adrian Dospinescu – Iaşi;Vali Claudia Zaporojan – Iaşi;Mihaela Andrieş – Covasna şi Veronica Antal – Covasna;Mihai Neguţ – Argeş;Gabriel Mustaţă – Mehedinţi;Cristian Dicu – Botoşani
191986Doru Stelian – BucureştiOtilia Rădulescu – Argeş, Anca Ţurcaşiu – BucureştiRodica Râpan – Vaslui, Marian Cândrea – PrahovaLiliana Popovici – Tulcea, Florina Călinescu – DâmboviţaEcaterina Ilk – Satu MareClaudia Sponor – HunedoaraDaniela Munteanu – DoljMarina Anca – Caraş Severin;Mioara Brăcăcescu – Călăraşi
181985Camelia Florescu – DoljDaniela Balate – BraşovValentin Octavian– Crişan – BucureştiMihaela Trifu – BucureştiAlexandra Canareica – Tulcea;Emilia Savu – Mureş;Lilian Stroe – Vrancea;Adriana Elena Afănoaie – Ialomiţa;Marlena Ştefan – Galaţi;Otilia Rădulescu – Argeş;
171984Gabriela Soare – GalaţiMarilena Ştefan – GalaţiPaula Călin – BucureştiEmilia Savu – MureşMagda Acson – Suceava;Mirela Doroftei – Iaşi;Liliana Crează – Constanţa;Nelu Balcu – Dolj;Costel Toader – Braşov;Mihaela Trifu – Bucureşti;Corina Chicioreanu – Prahova;Ana Cojocariu – Hunedoara;Gabriela Bânzariaş – Iaşi;Adriana Afănoaie – Ialomiţa;Mihaela Ilarian – Bucureşti
161983Veronica Cismaru – IalomiţaSilvia Matache – ConstanţaPaula Călin – Bucureşti, Gabriela Pascalov – BrăilaVasile Luca – BucureştiAdina Săpârţan-Stoenescu – DâmboviţaAlexandra Canareica – TulceaCostel Ştefănescu – IalomiţaLiliana Spiridon – Iaşi;Rodica Râpan – Vaslui;Iosif Kerestesi – Bihor;Costel Toader – Braşov
151982Doina Roşculeţ – PrahovaElena PaţaCarmen ChirculescuAnişoara SturzuAurel MogaMelania ZăgreanCristina Căciulă;Gabriela Boroş;Gabriela Florescu;Luminiţa Scordaliu;Dorel Temian;Viorica Dinu
141981Viorica Nandra – ClujMioara Popa – ArgeşChirica Valencia – BotoşaniCarmen Chirculescu – BucureştiGheorghe Rizea – OltElena Burcă – BrăilaMariana Burcă – Brăila;Paul Iliescu – Bucureşti;Florentina Ghioveşnian – Constanţa;Lucica Buhuş
131980Adina Vasiliu – BucureştiMariana Burcă – BrăilaElena Teşinschi – SălajNicolae Ivănescu – PrahovaIrimie Bonaţ – BihorDaniela Milcă – PrahovaElena Lalu – IalomiţaCristina Ionescu – Dâmboviţa;Eugenia Ionescu – Galaţi;Mariana Dan – Mureş;Costel Ştefănescu – Ialomiţa
121979Lidia Lăzău – BihorNicolae Ivănescu – PrahovaGheorghe Caraulani – ConstanţaGabriela Bucur – DâmboviţaCostel Ştefănescu – IalomiţaDaniela Milcă – PrahovaSilvia Mitrache-Dolj;Mariana Burcă – Brăila;Erika Ianovici – Alba;Carmen Andrei – Bihor;
111978Cristina şi Tatiana Petrescu – BraşovCamelia Ion – ConstanţaFlorentina Cioboată – GalaţiNazarel Ghiovseman – ConstanţaLarisa Crăete – GorjGabriela Cristescu – BrăilaAngela Burtan – BihorPetre Bodea Micu – Ialomiţa;Dumitru Carp – Vaslui;Mariana Burcă – Brăila
101977Lucia Alexandru – BucureştiMariana Ariţ – Satu MareElena Mocanu – ConstanţaIon Stancu – BraşovLili Ilinca – OltCornelia Butnaru – HarghitaOtilia Postolache – Vaslui;Ionel Merţan – Suceava;Veronica Cismaru – Suceava
91976Mihaela Runceanu – BuzăuMirela Voiculescu – Arad, Nicoleta Velicu – BucureştiGina Pătraşcu – Timişoara, Marinela Şerban – BucureştiElena Petcu – Ialomiţa, Viorel Rus – BucureştiIonel Felician – ConstanţaElena Szerdosz – BotoşaniGeorgeta Broştineanţ – SibiuLucia Alexandru – Bucureşti
81975Angela Ciochină – NeamţMihaela Oancea – DâmboviţaMirela Voiculescu – AradViorel Faur – DâmboviţaElena Petcu – Ialomiţa;Lucia Grigore – Brăila;Daniel Fănăţeanu – Mureş;Mihaela Runceanu – Buzău;Liliana Topor – Teleorman;Laura Nicorovici – Satu Mare
71974Carmen Ichim – ConstanţaElena Călin – IalomiţaFlorică Marcovici – GalaţiDumitrescu Doina – BucureştiViorel Faur – DâmboviţaFănică Ailoaiei – BotoşaniDoina Licăroiu – BucureştiMariana Ionescu – DâmboviţaNicolae Carăgiu – Caraş-Severin;Margareta Bărbânţă – Constanţa;Rodica Dudău – Dolj;Mariana Beşchea – Braşov;Gheorghe Caraulan – Tulcea;Nuşa Szerdocz – Botoşani
61973Elena Toma – Dâmboviţa
51972Mihaela Hârjan – IalomiţaJanina MateiElena Toma – Dâmboviţa
41971Elena Călin – IalomiţaCornelia Badiu – GalaţiNelu Pamblică – IalomiţaTiberiu Rusu – ConstanţaElena Toma – Dâmboviţa
31970Silvia Agache – IalomiţaSilvia Agache – IalomiţaElena Burtea – TulceaViorica Mlădinescu – ConstanţaMihaela Cârjan – IalomiţaVenera Pârvu – PrahovaElena Toma – Dâmboviţa;Mariana Constantin – Ialomiţa; Ion Pamblică – Ialomiţa
21969Constanţa Barac – IalomiţaConstanţa Barac – IalomiţaNelu Pamblică – IalomiţaGeorgeta Mocanu – BuzăuTiberiu Sarcozi – IalomiţaJeni Simion – IalomiţaSilvia Agachi – Ialomiţa ;Emilian Şerban – Ialomiţa
11968Constanţa Barac – Ialomiţa

Notă: Atenție mărită la căutările din tabel – completați corect diacriticele, exact cum le vedeți scrise (ex. Ş, ş, ţ, ă, etc.)

EdițiaAnulJuriuRecitaluriPrezentatoriAcompaniamentConcurenți
502017Horia Moculescu - președinte juriului, Titus Andrei Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, Andreea AndreiHoria Brenciu, Direcția 5, Ellie White, Oana SârbuOctavian Ursulescu, Corina DănilăOrchestra Ionel Tudor
492016Horia Moculescu – preşedintele juriului, Viorel Gavrilă, Titus Andrei, Adrian Romcescu, Gabriel Cotabiţă, Cristian ObrejanLuminiţa Anghel, Connect R, Gabriel Cotabiţă, Ştefan BănicăOctavian UrsulescuOrchestra Ionel Tudor11
482015Horia Moculescu – preşedintele juriului, Viorel Gavrilă, Titus Andrei, Voicu Enăchescu, Cristian ObrejanLora, Fly Project, Paula Seling, Corina, VoltajOctavian UrsulescuOrchestra Ionel Tudor14
472014Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, Titus Andrei, Aurelian Temişan, Cristian ObrejanD.J. Sava & Raluka, 3 S E, Aurelian Temişan & The Pink Society, Marius Marin, Loredana GrozaOctavian UrsulescuOrchestra Ionel Tudor13
462013Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Adrian Romcescu, Alin Oprea, Cristian Obrejan, Virgil IaruCristina Vasiu (câştigătoarea „Trofeului tinereţii” 2012), Adrian Romcescu, Corina, Andreea Bănică, Deepcentral, Pact (by Leo Iorga & Adrian Ordean), Talisman, Horia Brenciu & HB OrchestraCristi Brancu13
452012Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan, Virgil IaruCristian Sanda (câştigătorul „Trofeului tinereţii” 2011), Mirabela Dauer, DJ Project, Mandinga, Deepside Deejays, Antonia, Bere Gratis, Connect-RCristi Brancu11
442011Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan, Virgil IaruLoredana Căvăşdan (câştigătoarea „Trofeului tinereţii” 2010), Cătălin Crişan, Andra, Elena Gheorghe, Fly Project, Direcţia 5, Smiley.Catalin Crisan12
432010Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan, Virgil IaruAlin Ignat (câştigătorul „Trofeului tinereţii” 2009), Anastasia Lazariuc, Provincialii, Connect – R, Anda Adam, HolografAlexandra Velniciuc14
422009Horia Moculescu – preşedintele juriului, Dani Constantin, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian ObrejanAlin Văduva (câştigătorul „Trofeului tinereţii” 2008), Montuga, HI-Q, Nico, Mihai Trăistariu, Corina, Ştefan BănicăAlin Oprea şi Julia Jianu14
412008Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Cristian ObrejanMădălina Coca (câştigătoarea „Trofeului tinereţii“ 2007), Elena, Marcel Pavel, Parlament, DJ Project, Monica Anghel, VoltajGabriel Cotabita14
402007Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Cătălin Crişan, Cristian Obrejan, Jan Cheptea, Florian Stoenescu – membru de onoare al juriuluiCorina Chiriac, Ovidiu Komornic, Mirabela Dauer, Delia, Talisman, Taxi, Heaven, Andra, VH2, Cătălin Crişan, Iuliana Dumitrache (câştigătoarea ediţiei 2006)Gabriel Cotabita17
392006Horia Moculescu– preşedinte, Şerban Georgescu, Titus Andrei, Adrian Ordean, Dani Constantin, Cristian Obrejan, Jan ChepteaFly Project, Ricky Dandell, Simplu, Anna Lesko, Direcţia 5, Nicoleta Floroni (Trofeu 2005)Ricky Dandell14
382005Titus Munteanu – preşedinte, Şerban Georgescu, Titus Andrei, Adrian Ordean, Dani Constantin, Cristian Obrejan şi Jan Cheptea – membri.Hara, Akcent, Ricky Dandell, Mandinga, 3 Sud Est, Irina PopaRicky Dandell14
372004Horia Moculescu – preşedinte, Titus Andrei, Şerban Georgescu, Dani Constantin, Adrian Ordean, Dana Dorian, Jan Cheptea, Elena PacalăCorina, Alina Sorescu, Bosquito, Andra, Class, SistemAlina SorescuNegative16
362003Marcel Dragomir – preşedinte, Dani Constantin, Titus Andrei, Adrian Ordean, Elena Pacală, Jan ChepteaPop’s, Candy, Miki, Nicola, Ricky Dandell, Akcent, Direcţia 5Ricky DandellNegative16
352002Marcel Dragomir – preşedinte, Dani Constantin, Titus Andrei , Viorel Gavrilă, Adrian Ordean, Doru Tufiş, Jan Cheptea, Emilian Şerban, Bogdan Cristinoiu – preşedinte de onoare.Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, ASIA, Bosquito, Dl. Problemă, Holograf, Voltaj, Alice Croitoru (Trofeu 2001)Iuliana Marciuc24
342001Ion Cristinoiu – preşedinte, Titus Andrei, Şerban Georgescu, Aurel Moldoveanu, Dani Constantin, Adrian Ordean, Cristian Obrejan.Mădălina Manole, Doru Tufiş, Aurel Moldoveanu, Daniel Iordachioaie, Body&Soul, Amadeus, Pepe&Band, Blondy, Double D, Voltaj Ambrozi(Trofeu 2000), Ro Mania, Talisman, Iris, Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu BitănescuOctavian UrsulescuNegative22
332000Ion Cristinoiu – preşedinte, Titus Andrei, Ionel Tudor, Andreea Andrei, Dani Constantin, Adrian Ordean, Jan ChepteaAnca Ţurcaşiu, ASIA, Daniela Gyorfi, Genius, Leo Iorga, Candy, Paula Andrei (Trofeu 1999)Octavian UrsulescuNegative21
321999Ionel Tudor – preşedinte, Andrei Kerestely, Titus Andrei, Eugen Mihăescu, Dani Constantin, Monica Anghel, Simona Catrina, Jan Cheptea, Cristian Obrejan – membri.Monica Anghel, Gabriel Cotabiţă, Nadine, Valahia, Andre, Alexandra Ungureanu, Ciro de Luca, Roxana Iacob (Trofeu 1998)Octavian Ursulescu şi Gabriel Cotabiţă16
311998Vasile Donose – preşedinte, Ion Cristinoiu, Titus Andrei, Dan Ardelean, Traian Miricioiu, Virgil Iaru, Jan Cheptea, Dani ConstantinMonica Anghel, Sanda Ladoşi, Adrian Daminescu, Talisman, Schimbul 3, Sorina Munteanu(Trofeu 1996)Octavian UrsulescuNegative24
301997Vasile Donose – preşedinte, Ion Cristinoiu, Traian Miricioiu, Dani Constantin, Titus Andrei, Sergiu Marinescu, Virgil Iaru, Jan Cheptea, Octavian Ursulescu.Class, Daniela Gyorfi, Narcisa Suciu, Gheorghe Gheorghiu, Laura Stoica, Mircea Rusu Band, grupul „Vouă“, Leo Iorga, Maria-Magdalena Cotro (Trofeu 1996)Octavian UrsulescuNegative24
291996Traian Miricioiu – preşedintele juriului, Titus Andrei, Marius Micu, Sergiu Marinescu, Dan Tomescu, Puiu CretuLoredana Groza, Direcţia 5, Silvia Dumitrescu, Sarmalele reci, Gabriel Cotabiţă, VoltajTania Budi, Horia Brenciu, Leonard MironNegative22
281995Traian Miricioiu – preşedinte, Elena Pacală, Sergiu Marinescu, Marius Micu, Dani Constantin, Jan Cheptea, Virgil Iaru, Cristian Obrejan, Nicolae Cebuc, Dan Manolachescu, Octavian Ursulescu, Alice Stănescu.Sanda Ladoşi, Ştefan Hruşcă, Draga Olteanu Matei, Alexandru Ionescu, Corpul de balet al Teatrului „Fantasio“ Constanţa, Aurelian Temişan, Adrian Enache, Daniel Iordăchioaie, Valentin Teodosiu, Corina Chiriac, Gabriel Dorobanţu, Doru Tufiş, Grupul „Tact“, Aurel Moga, Grupul „Vogue“, Grupul de balet „Actual Dance“ din ConstanţaOltiţa Chirilă şi Octavian UrsulescuNegative24
271994Traian Miricioiu – preşedinte, Emil Wegeman, Horia Moculescu, Cristian Păunescu, Sergiu Marinescu, Gabriel Cotabiţă, Costin Diaconescu, Nicolae Stan, Cristian ObrejanMădălina Ghica (Trofeu 1993), Daniela Gyorfi, CarmenRădulescu, Ovidiu Komornik, Oana Sârbu, Monica Anghel, Horaţiu Mălăiele,Madelaine Pascu, Jean Paler, Romică Ţociu, Cornel Palade, Raluca Ocneanu, AdrianRomcescu, Gabriel CotabiţăCarmen Movileanu, Adrian CristeaNegative24
261993Ion Cristinoiu – preşedinte, Titus Andrei, Cristian Păunescu, Ionel Tudor, Dani Constantin, Viorel Gavrilă, Bogdan Cristinoiu, Nicolae Stan, Jan Cheptea.Mădălina Manole, Vasile Şeicaru, Marina Scupra, Dan Spătaru, Anastasia Lazariuc, Mihai Constantinescu, Gheorghe Gheorghiu, Romică ŢociuCarmen Movileanu, Cristian PăunescuNegative47
251992Ion Cristinoiu – preşedinte, Dani Constantin, Dan Creimerman, Voicu Enăchescu, Nicolae Modreanu, Titus Andrei, Gheorghe Oprea, Jan ChepteaAdrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Dan Creimerman, Dana Bartzer, Laura StoicaIuliana MarciucNegative72
241991Ion Cristinoiu – preşedinte, Traian Miricioiu, Titus Andrei, Dan V. Dimitriu, Doru Căplescu, Valerian Mareş, Virgil Iaru, Spiru Creţu, Nicolae Stan, Jan Cheptea.Dana Bartzer, Dan Creimerman, Laura Stoica, Aura Urziceanu, Ovidiu Komornik, Mirabela Dauer, formaţia „Romanticii“, Marina Scupra, Daniel Iordachioaie, Aurelian TemişanOctavian UrsulescuNegative68
231990Ion Cristinoiu – preşedinte, Dan Beizadea, Doru Căplescu, Jan Cheptea, Sergiu Ionescu, Spiru Creţu, Virgil Iaru, Octavian Ursulescu.Anca Ţurcaşiu, formaţia „Dacii“(Chişinău, Republica Moldova), Carmen Rădulescu, Gabriel Cotabiţă, ansamblul de dans „Prestige“(Moscova)Octavian UrsulescuNegative70
221989Vasile Donose – preşedinte, Daniela Caraman-Fotea, Titus Andrei, Voicu Enăchescu, Octav Firulescu, Gabriel Cotabiţă, Octavian Ursulescu, Jan Cheptea.Anda Adriana Vaciu (Trofeu 1988), Mădălina Manole, Marina Scupra, Angela Ciochină, Marina Florea, Mihaela Runceanu, Gabriel Cotabiţă.Octavian UrsulescuOrchestra „Unison”– Iaşi75
211988Vasile Donose – preşedinte, Vasile Veselovschi, Dan Beizadea, Dani Constantin, Voicu Enachescu, Daniela Caraman-Fotea, Octavian Ursulescu, Dani Constantin, Alecsandru Ştiucă, George Stoian, Jan Cheptea.Marilena Dobre, Alina Mavrodin, Marina Florea, Gabriel Cotabiţă, Cătălin Crişan, Loredana Groza, Corina Chiriac, Elena Şipoteanu, Gabriel DorobanţuOctavian UrsulescuOrchestra „Unison“ condusă de Jan Cheptea83
201987Vasile Donose – preşedinte, Vasile Veselovschi, Ion Cristinoiu, Voicu Enachescu, Jan Cheptea, Ion Luchian Mihalea, Dan Beizadea, Daniela Caraman Fotea, George Stoian, Ioana Telehoi, Emilian Şerban, Alecsandru Ştiucă.Carmen Rădulescu, Ion Luchian Mihalea, Cornel Constantiniu, Mihaela Runceanu, Dan Spătaru, Oana Sârbu, Camelia FlorescuOctavian UrsulescuOrchestra „Unison“ condusă de Jan Cheptea65 concurenti
191986Vasile Donose – preşedinte, Marcel Dragomir, Vasile Veselovschi, Dan Beizadea, Şerban Georgescu, Ion Barta, Viorel Grecu, Ovidiu Dumitru, Jan Cheptea, Vladimir Manoliu, Ioana Telehoi, George Stoian, Radu Soare.Trio Expres, Emilia Diţu, George Nicolescu, Carmen Rădulescu, Mihaela Runceanu, Corina Chiriac, Eva Kiss, Simona Florescu, Dorin AnastasiuMihai FloreaOrchestra „Unison“(Jan Cheptea, Dani Constantin, George Bărăscu, Ionel Postolache, Sorin Soare, Mavru Mircea, George Gheorghescu, Mihai Stoian)61
181985Vasile Donose – preşedinte, Marcel Dragomir, Ionel Tudor, Dan Dimitriu, Gheorghe Oprea, Titel Popovici, Şerban Georgescu, Eugen Dumitru, George Stoian, Jan Cheptea, Ioan Undreiu.Mihaela Oancea, Marina Florea, Marina Scupra, Angela Ciochină, Aurelian Andreescu, Dan Spătaru, Mircea Romcescu, Olimpia PanciuOctavian UrsulescuFormaţia „Unison“43
171984Vasile Donose – preşedinte, Voicu Enăchescu, Vasile Veselovski, Jan Cheptea.Janina Matei, Vally Niculescu, Luigi Ionescu, Nae Lăzărescu, Nae Mitoşeru, Trio ExpressOctavian UrsulescuFormaţia „Unison“30
161983Vasile Donose – preşedinte, Vasile Veselovschi, Gheorghe Oprea, Voicu Enăchescu, Jan ChepteaCorina Chiriac, Gina Pătraşcu, Mihai Constantinescu, Gică Petrescu, Horia Şerbănescu, Victor Socaciu, Dorin Anastasiu, Constanţa Câmpeanu.Horia ŞerbănescuFormaţia „Unison“41
151982Vasile Donose – preşedinteJanina Matei, Anda Călugăreanu, Dorina LazărOctavian UrsulescuFormaţia „Unison“ (Liviu Tudan, Adrian Romcescu, Mircea Romcescu, Jan Cheptea)40
141981Vasile Donose – preşedinte, Sergiu Ionescu.Victor Socaciu, Gheorghe GheorghiuMihai FloreaFormaţia “Unison” – (Jan Cheptea, Dani Constantin, Sorin Soare, Mircea Mavru, Mihai Stoian)24
131980Vasile Donose – preşedinte, Petre Magdin, Ion Undreiu, Vladimir Manoliu, Jan Cheptea, Constantin Tache, Nelu Cucu, Liviu Tudan, Viorel Ştirbu.Doina Spătaru, Aurelian Andreescu, Valeriu Sterian, Vasile Şeicaru, Mircea Vintilă, „Roşu şi Negru“, Mihai Fotino, Nicu Constantin, Ion Duţu.Gigi PredaFormaţia „Unison“ – (Liviu Tudan, Mircea Romcescu, Dani Constantin, Jan Cheptea)31
121979Vasile Donose – preşedinte, Ion Cristinoiu, Liviu Tudan, Jan ChepteaMihai Constantinescu, Sergiu Zagardan, Ion Dichiseanu, Gioni Dimitriu, Nicu Constantin, Ion Duţu.Mihai FloreaFormaţia „Roşu şi negru“32
111978Mircea Neagu – preşedinte, Florentin Delmar, Flavia Buref şi Jan Cheptea – membri.Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Angela Ciochină, Doina Spătaru Olinescu, Mircea Vintilă, Luigi Ionescu, Luky Marinescu, Petre Geambaşu şi formaţia instrumentală „Condor“, Lucia Alexandru, Mirela Voiculescu, Puiu Călinescu, Alexandru Lulescu.Ion DuţuFormaţia Rock Set (Ateneul Tineretului – Slobozia)37
101977Vasile Donose – preşedinte, Constantin Arvinte, Mircea Neagu, Liviu Comeş, George Grigoriu, Nicolae Dragoş, Alexandru Tiberiu, Vasile Dinu, Sorin Grigorescu.Sofia Vicoveanca, Ştefania Rareş (a fost sectiune de m. populara in concurs), Angela Similea, Cornel Constantiniu, Angela Ciochină, Nae Roman, Bimbo MărculescuMihai FloreaFormaţia „Savoy“ şi taraful „Borcea“ (dirijor George Vancu)35
91976Vasile Donose – preşedinte, George Grigoriu, Laurenţiu Profeta, Mişu Iancu, Aurel Giroveanu, Nicolae Dragoş, Ileana Colomieţ, Grigore Constantinescu, Simona Patraulea, Sile Dinicu, Constantin Arvinte, Vasile Timiş, Toader Constantin, Corbu Ion.Florin Piersic, Ana Szeles, Cornel Constantiniu, Angela Ciochină, Mihaela Oancea, Liviu Oroş, Greta Zoicaş Berinde.Mihai FloreaOrchestra de muzică uşoară a Radioteleviziunii Române condusă de artistul emerit Sile Dinicu48
81975Vasile Donose – preşedinte, George Grigoriu, Laurenţiu Profeta, Smaranda Oţeanu, Grigore Constantinescu, Mişu Iancu, Nicolae Dragoş.Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Marius Ţeicu, Cornel Constantiniu, Janina Matei, Monica Moldas, Mihai DumbravăMihai FloreaFormaţia orchestrală dirijată de artistul emerit Sile Dinicu44
71974Vasile Donose – preşedinte, Temistocle Popa, George Grigoriu, Laurenţiu Profeta, Vasile Timiş, Ion Cristinoiu, Marius ŢeicuMihai Constantinescu, Olimpia Panciu, Adrian Romcescu, Corina Chiriac, Cornel Constantinoiu, Antonio Ferrnari, Narghita, Gioni Dimitriu, orchestra condusă de Sile Dinicu, formaţia „Perpetuum Mobile“ (Marius Ţeicu, Mihai Dumbravă, Radu Goldiş, Ion Cristinoiu)Ion MustaţăFormaţia orchestrală dirijată de artistul emerit Sile Dinicu38
61973Vasile Donose – preşedinte, George Grigoriu, Temistocle Popa, Vasile Timiş, Octavian UrsulescuIon MustaţăOrchestra condusă de Horia Moculescu33
51972Nicolae Kirculescu – preşedinte, Simona Patraulea, Sorin Grigorescu, Vasile TimişMarina Voica, George Mitrea, Ion DichiseanuIon MustaţăFormaţia „Savoy“27
41971Nicolae Kirculescu – preşedinte, Vasile Timiş, Florentin DelmarDoina Badea, Anca Agemolu, Gheorghe Mitran, Titi Cătălin, Gabriela Teodorescu, Sergiu CioiuGheorghe VrânceanuOrchestra de chitare electrice „Triumph 68“ – Călăraşi21
31970Nicolae Kirculescu – preşedinte, Florentin Delmar, Nicolae Chiţoran, Ludovic PaceagDan Spătaru, Doina Spătaru, Cristian Popescu, Mihaela Păsărin, Horia CăciulescuOrchestra de chitare electrice „Triumph 68“ – Călăraşi23
21969Nicolae Kirculescu – preşedinte, Nicolae Rafael, Denise Constantinescu, Vladimir Manoliu.Nicu Constantin, Alexandru Lulescu, Mariana BădoiuGheorghe MarinelOrchestra de chitare electrice „Triumph 68“ – Călăraşi20
11968Nicolae Kirculescu – preşedinteGheorghe Marinel20
Site-ul festivalului