Locurile de cazare sunt grupate în principal în cele trei hoteluri: Ialomița, Lebăda și Parc, cu baze de tratament ce asigură executarea procedurilor de nămolterapie, hidroterapie, fizioterapie și gimnastică medicală și numeroase alte unități de cazare dotate cu săli de mese.

Popasul Perla dispune de 60 de locuri de cazare în regim de căsuțe și este deschis NON – STOP, pe toată perioada anului. Popasul Perla pune la dispoziție clienților săi căsuțe cu pat dublu și căsuțe cu 2 paturi, ambele tipuri de căsuțe beneficiind de baie proprie, bucătărie și TV și zonă de campare cort sau rulotă.

Vila Eclipsa, clasificată la 3 stele, oferă clienților săi servicii și confort la un nivel ridicat. Aceasta dispune de 13 camere dotate cu mobilier modern, sală de mese, piscină, teren de tenis, loc de joacă pentru copii, saună, sală fitness.

Motelul Diamant, clasificat la 3 stele, are o capacitate de 11 camere, dintre care 4 camere cu pat matrimonial, 5 camere duble și 3 apartamente, toate fiind dotate cu TV, aer condiționat, cablu și telefon. Motelul mai dispune și de un restaurant cu 60 de locuri, parcare gratuită și păzită și o stație distribuție carburanți.

Hotelul Dana, clasificat la 4 stele, oferă cele mai bune condiții de confort, într-o atmosferă rafinată și elegantă. Hotelul are o capacitate de 78 de locuri dispuse în 12 apartamente, 13 camere double și 14 camere double superior, camerele fiind spațioase, cu balcon, dotate cu minibar, seif, TV – plasma, telefon, aer condiționat, încălzire centrală proprie, accesorii baie, acces pe bază de cartelă și Wi-fi gratuit.

Hotelul Parc este clasificat la 3 stele și dispune de 494 de locuri de cazare în camere single, double, triple și apartamente, dotate parțial cu balcoane, aer condiționat, TV, minibar, internet și telefon, o sală de conferințe cu o capacitate de 80 de locuri și o bază de tratament proprie. Baza de tratament este dotată cu instalații pentru băi calde cu apă minerală, împachetări cu nămol, fizioterapie, sală de gimnastică și este deservită de personal medical specializat. Hotelul deține și o plajă privată, amenajată cu terase, dușuri. șezlonguri, tobogan acvatic și bazin pentru copii.

Hotelul Ialomița, clasificat la 3 stele, dispune de spații de cazare generoase (23 camerere single, 222 camere double, 7 apartamente – dotate cu aer condiționat, minibar, telefon, LCD, Wi – fi), restaurant, bar, minimarket, săli de conferință, bază de tratament, plajă proprie, centru SPA, grădină de vară, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii. Baza de tratament este echipată cu aparatură de ultimă generație deservită de personal calificat care asigură desfășurarea în bune condiții a indicațiilor terapeutice recomandate de cei mai buni medici balneologi. În baza de tratament a unității se efectuează peste 25 de proceduri de fizioterapie, hidroterapie, cultură fizică medicală, relaxare și estetică medicală. Totodată hotelul dispune și de o plajă privată, amejată la standarde moderne.

Hotelul Lebăda, clasificat la trei stele, are o capacitate de 111 camere twin / duble. Baza de tratament și restaurantul se găsesc tot în incinta hotelului. Totodată hotelul dispune de săli de conferințe, bar, restaurant, bibliotecă, sală de întreținere fizică.

Tratamentul se asigură în baza de tratament proprie, aflată în incinta hotelului.

Adresa: Strada Lacului 33, Amara 927020
Telefon: 0735 780 104
Web: http://www.simonel.ro/

Telefon: 0724 261 901 | 0724 233 723
Email: ionescuadriannicolae@gmail.com
Web: evergreen-events.ro