Declarații de avere și de interese

Declarații de avere și de interese 2021-02-12T13:25:12+00:00

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2021.

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2020.

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2019.

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2018.

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2017.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2016.

CONSILIUL LOCAL

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2015.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2014.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2013.

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2012.

CONSILIUL LOCAL

APARATUL PROPRIU

Declarații de avere și de interese ale personalului instituției publice – demnitari, funcționari publici, personal contractual, pe anul 2011.

APARATUL PROPRIU

Continut | Meniu | Butoane acces