Trofeul Tinereții

Trofeul Tinereții 2021-07-27T16:18:45+00:00

În orașul – stațiune de interes national – Amara – se desfășoară de 51 de ani, fără întrerupere „Trofeul Tinereţii“, Festivalul – concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti, cel mai mare festival de muzică ușoară desfășurat în aer liber.

În vara anului 1968, la Amara, se lansa prima ediție a Festivalului-concurs național de muzică ușoară, sub denumirea « Portativ Ialomițean », evenimentul desfăşurându-se an de an până astăzi, fiind cel mai longeviv festival de muzică uşoară din ţară şi considerat al doilea ca importanţă şi amploare după Festivalul de la Mamaia.

Cu ocazia Galei Premiilor revistei Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România- ”Actualitatea muzicală”, Festivalul Trofeul Tinereții Amara a primit Titlulul de Evenimentul Anului 2014.

Anul acesta va avea loc cea de-a 51-a ediție care se va desfășura în perioada 4-5 august 2018 la Grădina de Vară din Amara. Manifestarea îşi propune atragerea iubitorilor acestui gen muzical, în întreaga sa frumuseţe, cât şi promovarea tinerelor talente pe firmamentul valorilor muzicii uşoare.
Organizatorii acestui eveniment artistic naţional sunt Consiliul Local Amara și Consiliul Judeţean Ialomiţa, instituții care susțin și promovează muzica ușoară românească prin acest Festival–concurs de interpretare a muzicii ușoare românești.

Până în anii ʼ90 organizatorii Festivalului erau Direcțiile de Cultură de la acel moment, cărora li se alăturau Radio Televiziunea Română (redacția emisiunilor pentru varietăți), Uniunea Compozitorilor din România și Ministerul Culturii.

La Amara, în fiecare miez de vară, muzica uşoară românească este evocată de cele mai bune voci în cadrul Festivalului „Trofeul Tinereţii“, a cărui tradiţie a dobândit o solidă identitate în timp, şi totodată un serios ascendent artistic, intr-o ambianţa deosebită a Grădinii de Vară Amara . Mai mult decât o simplă întâlnire artistică de profil, acest Festival oferă retrospectiva creației unui întreg an, aducând în prim plan aspectul spectacolului muzical, fiind deschis participării tinerilor între 16-26 ani, cu scopul afirmării și lansării tinerelor voci, stimulării valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii ușoare românești și, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreți cu o serie de personalități ale muzicii uțoare românești.

Prezenţa unui juriu competent, format din mari personalităţi ale vieţii muzicale şi artistice româneşti, a celor mai cunoscuţi prezentatori de spectacole şi festivaluri din ţară ( Richy Dandell, Iuliana Marciuc, Horia Brenciu, Cristian Brancu, Octavian Ursulescu –prezentator a 18 editii) au conferit, cu siguranţă, prestigiu acestui festival, dintre care amintim cateva nume care de-a lungul timpului au facut parte din juriului Festivalului: Nicolae Kirculescu, Radu Şerban, George Grigoriu, Temistocle Popa, Vasile Donose, Laurentiu Profeta, Ion Cristinoiu, Horia Moculescu, Ionel Tudor, Şerban Georgescu,Viorel Gavrila,Titus Munteanu dar si aportul redactorilor muzicologi ai Radio – Televiziunii Române, realizatori de emisiuni muzicale -Titus Andrei, precum şi editori şi producători ai caselor de discuri.

Până în anul 1989 acompaniamentul a fost asigurat de diverse orchestre , începand cu orchestra Radio dirijată de Sile Dinicu, formatia Horia Moculescu, Perpetuum Mobile ( Ion Cristoiu, Marius Țeicu, Mihai Dumbravă, Radu Goldiș), Savoi, Roșu și Negru, Unison (Dani Constantin, Mircea Romcescu, Liviu Tudan) iar începând cu anul 2014, Festivalul s-a aliniat nivelului de profesionism maxim , avand pe scenă orchestra „ extrasă” din Big-Bandul Radio, cu compozitorii Ionel Tudor și Andrei Tudor în componență.

Scena Festivalului „Trofeul Tinereții”- Amara a constituit rampa de lansare pentru numeroși artiști recunoscuți astăzi la nivel național, dintre care amintim: Mihaela Runceanu – câștigatoarea Trofeului în anul 1976, Angela Ciochină – căștigatoarea Trofeului în anul 1975, Mirela Voiculescu Fugaru, Janina Matei, Laura Stoica, Anca Țurcașiu, Manuela Fedorca, Pepe, Luminița Anghel, Cristina Spătar, Lili Sandu,Annes, s.a.

Editia din anul 2018 se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în perioada 4-5 august 2018, prima zi a Festivalului fiind rezervată competiţiei propriu-zise, etapă în care concurenţii urcă pe scena de la Amara acompaniați live de orchestra condusa de compozitorul Ionel Tudor, urmată de recitalurile invitaţilor, iar a doua zi este dedicata Galei Laureaţilor, când emoţiile se sting, și este rândul vedetelor să încânte publicul, nume consacrate completând galeria invitaţilor speciali ai ediţiilor anterioare.

Vedetele care susțin recitaluri în partea a doua a serilor de concurs și în seara Galei Laureaților au fost, de fiecare dată, selectate dintre cei mai valoroși artiști , nume sonore ale muzicii ușoare românești, dintre care amintim: Mihaela Runceanu, Gică Petrescu, Dan Spătaru, Olimpia Panciu, Angela Similea, Laura Stoica, Monica Anghel, Marcel Pavel, iar în ultimii ani recitalurile au fost susținute de: Holograf, Direcția 5, Elena Gheorghe, Andra, Smiley, Fly Project, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mandinga, DJ Project, Antonia, Bere Gratis, Connect-R, Pact, Andreea Bănică, Deep Central, Talisman, Adrian Romcescu, Horia Brenciu, Loredana, 3SE, Aurelian Temișan & The Funk Society, Voltaj, Paula Seling, Luminița Anghel, Gabriel Cotabiță, Ștefan Bănică.

Anexa la Hotararea nr.91 din 23.07.2021

REGULAMENTUL

Festivalului-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti
„Trofeul tinereţii“ – Amara
ediţia 53
3-5 septembrie 2021

I. ORGANIZATORI

Festivalul-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara este organizat de Consiliul Local Amara, Consiliul Judeţean Ialomiţa prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa şi Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea“ Ialomiţa.

II. SCOPUL CONCURSULUI

Festivalul-concurs este deschis participării tinerilor între 16-25 ani, având drept scop afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii uşoare româneşti şi, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu o serie de personalităţi ale muzicii uşoare din România.

III. PERIOADA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE

In perioada 3-5 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 53-a ediţie a Festivalului-concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti “Trofeul Tinereţii”.

Evenimentul se va petrece în aer liber, în imediata vecinătate a Grădinii de vară Amara.

În data de 5 septembrie 2021 evenimentul va avea loc în două locații simultan:

-la Amara va avea loc un spectacol în care vor performa Dj cunoscuți local cât și național;

– la Slobozia, se va desfășura un spectacol în care vor performa laureații Galei din data de 4 septembrie, cât și doi artiști /trupe, într-un spațiu amenajat de către Consiliul Județean Ialomița prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa și Centrul Cultural UNESCO “ Ionel Perlea” Ialomița, aceștia punând la dispoziție întreaga logistică pentru desfășurarea evenimentului la Slobozia.

IV. DESFĂŞURAREA CONCURSULUI

Înscrierea în concurs

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute atat de Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Şcolile Populare de Arte, cat si individual , pe baza fişei de înscriere, si a copiei dupa cartea de identitate , ce va fi trimisă pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, b-dul M. Basarab, nr.22, Slobozia, cod 920031, jud. Ialomiţa, tel./fax.0243-231151, sau pe adresa de mail consiliullocalamara@yahoo.com ori direct în ziua preselecţiei.

Preselectia

În vederea asigurării unei participări care să asigure un grad ridicat de exigenţă şi competitivitate este organizată o preselecţie în data de 10 august  2021, între orele 10:00 – 18:00 , în Slobozia, la Consiliul Județean Ialomița, Sala “Europa”, în situația în care numărul participanților este mare și nu pot fi preselectați în data de 10 august a.c. , preselecția se poate prelungi și în data de 11 august.

Fiecare participant (concurent) va interpreta două piese, din creaţia românească, de preferat diferite ca structură ritmică. Pentru preselecţie, participanţii vor aduce CD-uri /stick-uri cu piesele pe care doresc să le interpreteze.

Taxa de înscriere este în sumă de 100 lei, nerambursabilă, iar cazarea, masa şi c/v transportului, pe timpul preselecţiei sunt suportate de către concurenţi.

Telefoane de contact 0243.266.102 sau 0728.318.039. Pentru a putea participa la concurs, prezenta concurentilor la preselectie este obligatorie.

În cazul în care la această preselecţie concurenţii nu se vor ridica la nivelul exigenţelor juriului, pentru ocuparea locurilor vacante, în vederea unei participări care să asigure un grad ridicat de competitivitate, va fi organizată o nouă preselecţie.

Tinerii care au avut anterior trei participări premiate sau au obţinut la una dintre ediţii “Trofeul Tinereţii” – Amara nu mai au dreptul de a participa la concurs.

Pe întreaga desfășurare a preselecției cât și a festivalului, atât profesorilor, părinților, însoțitorilor, cât și participanților le este interzis să contacteze membrii juriului.

Repertoriul

Fiecare concurent va interpreta, obligatoriu, două melodii de muzică uşoară românească, specifice genului, de factură diferită.

Calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care organizatorii le consideră de bază în vederea acordării dreptului de participare în concurs.

Repertoriul pentru concurs al celor admişi în finală se va stabili de aşa manieră încât se va evita interpretarea aceleiaşi piese de mai multe ori . De aceea, fiecare concurent va prezenta trei titluri şi, în cazul în care o piesă va fi menţionată de mai mulţi concurenţi, se va proceda la tragerea la sorţi, urmând ca ea să fie interpretată de cel care a câştigat, iar ceilalţi să prezinte cea de a treia melodie aleasă. Dacă mai există o situaţie similară se va recurge la acelaşi procedeu.

Desfăşurarea concursului

În urma preselecţiei vor rămâne în concurs 12 concurenţi la cere se adaugă 2 concurenți rezervă, în cazul unor situații neprevăzute care poate conduce la neprezentarea unuia/ unora dintre concurenții preselectați.

Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorţi. Concurenţii vor respecta întocmai precizările organizatorilor cu privire la intrarea în concurs şi repetiţii.

Concursul se va desfăşura in data de 3 septembrie 2021, iar în data de 4 septembrie 2021 va avea loc “Gala Laureaţilor”. Concurenţii vor cânta live atât în concurs, cât şi la “Gala Laureaţilor”, acompaniaţi de orchestra/ band.

Concurenţii au obligaţia să semneze contracte de cesionare a dreptului de difuzare în favoarea organizatorilor. Concurenţii sunt obligaţi, prin semnarea unui acord de participare, să respecte cu stricteţe regulile impuse de organizator pe toată perioada desfăşurării festivalului.

Concurentii care vor evolua in concurs au obligatia de a se prezenta si la Gala Laureaţilor.

Orice abatere de la oricare dintre aceste obligatii, duce automat la eliminarea din concurs, fără drept de apel.

Organizatorii nu răspund de evenimentele sau incidentele în care pot fi implicaţi concurenţii în afara timpului de spectacol. Fiecare interpret poate aduce pe scenă orice susţinere artistică pe care o consideră necesară, pe cheltuială proprie, cu acordul anticipat al organizatorului.

Cheltuielile de cazare şi masă pentru participanţii admişi în concurs, sunt suportate de organizatori pe perioada desfăşurării festivalului, respectiv în perioada 1-5 septembrie 2021.

Juriul

Juriul pentru preselecție

Poate avea în componenţa sa personalităţi de marcă ale muzicii uşoare româneşti, membri ai Uniunii Compozitorilor, redactori radio TV, profesori de specialitate, personalităţi culturale locale, etc., fiind alcatuit din minimum trei persoane.

Juriul pentru concurs

Poate avea în componenţa sa personalităţi de marcă ale muzicii uşoare româneşti, membri ai Uniunii Compozitorilor, redactori radio TV, profesori de specialitate, personalităţi culturale locale, etc., cu o componență de minimum patru persoane, iar al cincilea membru va fi reprezentat de votul publicului, prin rețeaua facebook. Președintele juriului va fi numit din rândul membrilor prin vot deschis.

În juriul preselecţiei și în juriul concursului nu se vor afla aceeași membrii.

In cadrul concursului membrii juriului vor acorda note de la 1 la 10 , fiind acceptate și sutimile, iar in caz de balotaj va decide nota preşedintelui juriului.

Membrul/președintele juriului care regăsește în lista concurenților elevi de a căror formare artistică sau impresariat se ocupă, se abține de la notare. Concurentul va primi media notelor celorlalți membrii ai juriului.

Membrii juriului păstrează confidențialitatea notelor și clasamentelor rezultate din jurizare. Toate deciziile juriului sunt definitive și irevocabile.

Rezultatele jurizării finale se fac publice doar în momentul decernării premiilor.

Premii

Participanţilor li se vor acorda diplome de participare şi premii.

„Trofeul Tinereţii“ Amara 2021 – 10.000 lei

Premiul I – 5.000 lei

Premiul al II-lea – 4.000 lei

Premiul al III-lea – 3.000 lei

Mențiune – 1.500 lei

Premiu de popularitate acordat în urma votului publicului – 1.500 lei.

Concurenții care nu se regăsesc printre premianți vor primi Diplome de participare.

Dată fiind amploarea festivalului, nivelul concurenţilor şi solicitările unor sponsori de a oferi premii, modificările pe care şi le pot permite organizatorii în materie de premii nu vor afecta nici numărul, nici valoarea celor şase distincţii menţionate în regulament. Aceste premii vor fi acordate cu acordul juriului, ținând cont de ierarhia valorică din concurs.

Câştigătorul „Trofeul Tinereţii“ Amara este obligat – prin semnarea fişei de înscriere (contractul) – ca la următoarea ediţie a Festivalului Concurs „Trofeul Tinereţii“ Amara să susţină un microrecital de 3 piese. În acest caz, cheltuielile de cazare și masă vor fi suportate de către organizatori.

Totodată se pot acorda premii speciale de către membrii formației /juriului/societăți de impresariat, unora dintre concurenți, constând în piese compuse/ produse/ inregistrate.

Atât pe perioada desfășurării preselecției, cât și pe perioada desfășurării festivalului vor fi respectate toate prevederile legale în vigoare cu privire la prevenirea răspândirii infecției cu SARS-COV-2.

PRIMAR,

SANDU ALIN- SORIN

TT – Trofeul Tinereții; P I – P III – Premiul I-III; PP – Premiul de popularitate; M I-III – Mențiuni I-III; AP – Alte premii
Notă: Atenție mărită la căutările din tabel – completați corect diacriticele, exact cum le vedeți scrise (ex. Ş, ş, ţ, ă, etc.)

    

EDIȚIA AN T T P I P II P III P P M I M II M II+ M III A P
50 2017 Dora Gaitanovici Roșu Ana –Maria Adrian Cosmin Cindea Gabriel Paraschiv Malina Iosifescu Robert Feraru Robert Nicolae
49 2016 Sebastian Tudor (Neamţ) Alexandra Penciu (Galaţi) Miruna Mihaela Diaconescu (Vaslui) Elena Cristiana Petcu (Bucureşti) Ştefan Robert Iosifescu (Ialomiţa) Ionuţ Danil (Buzău) Mihaela Cătălina Mihăilescu (Călăraşi) Ana Maria Piţa (Neamţ)
48 2015 Gabriela Amzaru (Călăraşi) Octavian Broşteanu (Teleorman) Emilian Mihai Nechifor (Iaşi) Ion Moise Bădulescu (Argeş) Alexandra Dumitrina Haidău (Iaşi) Elena Cristina Petcu (Bucureşti) Iulia Andreea Constantin (Constanţa) Cristian Ştefan Prăjescu (Neamţ) Mihaela Cătălina Mihăilescu (Călăraşi)
47 2014 Teodor Manciulea (Buzău) Adriana Gavrilă (Călăraşi) Gabriela Amzaru (Călăraşi) Alexandru Tărîţeanu (Ucraina) Alina Matache (Ialomiţa) Diana Antonică (Constanţa) Sebastian Tudor (Neamţ)
46 2013 Iulia – Elena Manolache (Vaslui) Elena Chirvase (Vaslui) Adriana Gavrilă (Ialomiţa) Rodica Elena Tudor (Prahova) Ioana Gherghina (Bucureşti) Teodor Manciulea (Buzău)
45 2012 Cristina Florentina Vasiu (Bucureşti) Rodica Elena Tudor (Prahova) Andrei Ciobanu (Bacău) Adriana Gavrilă (Călăraşi) Diana Viorela Şerban (Ialomiţa) Mihaela Chisnencu (Bucureşti)
44 2011 Cristian Gorun Sanda (Dolj) Minodora Elena Dediş (Galaţi) Mareş Pană (Buzău) Cristina Florentina Vasiu (Hunedoara) Maria Lorena Muntenaş (Vrancea) Rodica Elena Tudor (Prahova)
43 2010 Loredana Căvăşdan (Bihor) Minodora Dediş (Galaţi) Mareş Pană (Buzău) Lorena Muntenaş (Vrancea) Alina Dincă (Bucureşti) Ioan Man (Cluj) Georgiana Rusu (Constanţa)Premiul Redacţiei muzicale Radio România
42 2009 Alin Ignat (Alba) Cristina Florentina Vasiu (Hunedoara) Cristina Bondoc (Tulcea) Diana Şerban (Ialomiţa) Andreea Cernica (Bucureşti) Andrei Ciobanu (Bacău) Minodora Elena Dediş (Galaţi) Dana Mareş (Prahova)Premiul Redacţiei muzicale Radio România
41 2008 Alin Văduva (Dolj) Renata Tolvai (Bihor) Cristina Săliştean (Argeş) Cristina Bondoc (Tulcea) Andreea Claudia Ion (Bucureşti) Marius Bălan (Argeş)Roxana Ungureanu (Dolj)Aida Borovină (Buzău)
40 2007 Mădălina Coca (Bucureşti) Cristina Bondoc (Tulcea) Alin Văduva (Dolj) Cristina Săliştean (Argeş) Mareş Pană (Buzău) Camelia Stanciu (Călăraşi) Maria Magdalena Mişescu (Argeş)
39 2006 Iuliana Dumitrache – Argeş Lucia Dumitrescu – Buzău Loredana Căvăşdan – Bihor Alin Văduva – Dolj Cătălin Ciobanu – Bucureşti Elena Munteanu – Tulcea Alin Văduva – Dolj
38 2005 Nicoleta Floroni – Olt Luiza Cristian – Ialomiţa Grupul Da-Da – Bucureşti Cristina Sălăteanu – Hunedoara Minodora-Elena Dediş – Galaţi Corneliu Popescu – Ialomiţa
37 2004 Irina Popa – Galaţi Ramona Manole – Bacău Irina-Diana Vasian – Hunedoara Adina Drăgoescu – Bihor Mădălina-Georgiana Olaru – Buzău Alin Gheorghişan – Ilfov
36 2003 Inga Ţaranu – Covasna Florentina-Raluca Drăgoi – Prahova Ramona Manole – Bacău Maria Gherman – Bihor Victoriţa Bidea – Călăraşi Marian Ardelean – Bucureşti The Crown – Argeş Adrian Ţicală – Bucureşti
35 2002 Alice Croitoru – Argeş Silvia Barta – Ialomiţa Marian Ardelean – Bucureşti Raluca Drăgoi – Prahova Grupul Dolce – Bucureşti Elena Băltăgan – Buzău Adriana Vlad – Braşov Bianca Spânache – Vaslui ;Costi Niţulescu – Olt
34 2001 Grupul „Vox“ – Bucureşti Rodica Novac – Bucureşti George Jimblaru – Ialomiţa Victoriţa Bidea – Călăraşi Raluca Florentina Drăgoi – Prahova Maria Popa Gherman – Bihor Gabriela Patriche –Galaţi Cristian Dumitru Porumb – Bihor; Elena Băltăgan – Buzău
33 2000 Ramona Ambrozi – Galaţi Larisa Melania Rupea – Bistriţa-Năsăud Adriana Vlad – Brăila Silvia Soare – Buzău Alina Gabriela Danciu – Prahova Florentina Raluca Drăgoi – Prahova Georgiana Nica – Buzău
32 1999 Paula Andrei – Ialomiţa Grupul Latin Expres – Bucureşti Ramona Negrea – Dolj Cristian Parmac – Ialomiţa, Ana Constantin – Bucureşti Silvia Ştefănescu – Bucureşti
31 1998 Roxana Iacob – Iaşi Ramona Ambrozi – Galaţi Irina Nicolae – Prahova Marius Macedon – Vrancea Elena Manea – Buzău Mădălina Manolache – Buzău Lavinia Năstase – Argeş
30 1997 Sorina Muntean – Galaţi Irina Nicolae – Prahova Monica Mândrescu – Prahova Minodora Muntean – Caraş-Severin Georgiana Iordache – Argeş Romeo Zaharia – Vaslui Mădălina Manolache – Buzău
29 1996 Maria-Magdalena Cotro – Galaţi Florentina Tuckel– Galaţi Minodora Muntean – Caraş-Severin Dana Dobre – Buzău, Georgiana Iordache – Argeş Elena Pavel – Bucureşti; Marcela Buruian – Iaşi;Bogdan Negroiu – Prahova;Alina Nae – Călăraşi
28 1995 Loredana Rusu – Galaţi Adela Dumitrache – Prahova Liliana Sandu – Tulcea Maria-Magdalena Cotro – Galaţi
27 1994 Marius Teodorescu – Constanţa Costel Gafincu – Bucureşti Nicoleta Ciopraga – Vaslui Mihai Onilă – Bucureşti Nicoleta Stoian – Prahova Luminiţa Vasile – Buzău Loredana Rusu – Galaţi;Irina Purcărea – Bacău, Elena Pavel – Bucureşti
26 1993 Loredana Mădălina Ghica – Buzău Daniela Răduică – Dolj Bogdan Ioniţă – Buzău Irina Purcărea – Vrancea Madlene Pascu – Buzău;Florin Moldovan – Bucureşti
25 1992 Nicoleta Ganea – Galaţi Elena Bogiu – Bacău Manuela Fedorca – Satu Mare Loredana Rusu – Galaţi Cristina Toma – Ialomiţa Cătălin Bota – Sibiu
24 1991 Nu s-a acordat Cornelia Goda – Buzău Daniela Răduică – Dolj şi Cristiana Toma – Ialomiţa Loredana Rusu – Galaţi şi Mirela Maxim – Iaşi Iuliana Danciu – Olt
23 1990 Nu s-a acordat Carmen Pisoi – Bucureşti, Cziliko Babi – Mureş Cristina Măciucă – Ialomiţa Mariana Radu – Bucureşti Simona Râpan – Vaslui Irina Andronic – Galaţi Daniela Andronic – Galaţi Cristina Spătaru – Bacău Nelu Ciopontea – Ialomiţa;Narcisa Spătaru – Bacău;Cornelia Goda – Buzău;Valentina Maxim – Suceava;Luiza Cioca – Bacău
22 1989 Valentina Drăguţ – Ialomiţa Irina Scafaru – Iaşi, Stela Axinte – Botoşani Zâna Roman Daniela Răduică – Dolj Oana Moise – Ialomiţa Cornelia Zanet – Ialomiţa Liliana Ţigmeanu – Vâlcea Felicia Truţia – Giurgiu;Aurel Moldoveanu – Galaţi Nelu Ciopontea – Ialomiţa, Brânduşa Axânte – Iaşi;Simona Dumbravă – Mureş, Luminiţa Palencsar – Maramureş;Liliana Asiminoaiei – Botoşani;Beatrice Angheluţă – Argeş;Cristina Romeci – Ialomiţa;Cristina Spătar – Bacău;Liliana Cornea – Cluj;Gicu Subaşu – Vrancea;Ion Capanu – Sibiu;Elena Bogiu – Bacău
21 1988 Anda Adriana Vaciu – Bacău Duetul Angela şi Daniela Galanton – Botoşani Adriana Afănoaiei – Ialomiţa Ana Maria Chiţu – Prahova, Alina Coman – Bucureşti Zâna Roman – Iaşi Cristian Dicu – Botoşani Madeleine Dumitraş – Bihor şi Aneta Nedelescu – Galaţi;Liliana Stroe – Vrancea;Ion Capanu – Sibiu;Irina Scafaru – Iaşi;Laura Camelia Cristea – Sibiu;Brânduşa Acsânte – Iaşi;Gabriela Roşu – Iaşi;
20 1987 Marilena Dobre – Buzău Iolanda Grecu – Iaşi Melania Pop-Zăgrean – Bistriţa Năsăud, Laura Stoica – Dâmboviţa Corina Moldovan – Harghita, Luminiţa Halip – Bucureşti Mariana Palici – Braşov Daniela Stancu – Prahova Gabriela Simea – Braşov Florina Călinescu – Dâmboviţa, Rodica Râpan – Vaslui;Valentina Drăguţ – Ialomiţa;Violeta Maxim – Călăraşi;Ioana Florina Lovinger – Cluj;Doina Cristina Husac – Botoşani;Adrian Dospinescu – Iaşi;Vali Claudia Zaporojan – Iaşi;Mihaela Andrieş – Covasna şi Veronica Antal – Covasna;Mihai Neguţ – Argeş;Gabriel Mustaţă – Mehedinţi;Cristian Dicu – Botoşani
19 1986 Doru Stelian – Bucureşti Otilia Rădulescu – Argeş, Anca Ţurcaşiu – Bucureşti Rodica Râpan – Vaslui, Marian Cândrea – Prahova Liliana Popovici – Tulcea, Florina Călinescu – Dâmboviţa Ecaterina Ilk – Satu Mare Claudia Sponor – Hunedoara Daniela Munteanu – Dolj Marina Anca – Caraş Severin;Mioara Brăcăcescu – Călăraşi
18 1985 Camelia Florescu – Dolj Daniela Balate – Braşov Valentin Octavian– Crişan – Bucureşti Mihaela Trifu – Bucureşti Alexandra Canareica – Tulcea;Emilia Savu – Mureş;Lilian Stroe – Vrancea;Adriana Elena Afănoaie – Ialomiţa;Marlena Ştefan – Galaţi;Otilia Rădulescu – Argeş;
17 1984 Gabriela Soare – Galaţi Marilena Ştefan – Galaţi Paula Călin – Bucureşti Emilia Savu – Mureş Magda Acson – Suceava;Mirela Doroftei – Iaşi;Liliana Crează – Constanţa;Nelu Balcu – Dolj;Costel Toader – Braşov;Mihaela Trifu – Bucureşti;Corina Chicioreanu – Prahova;Ana Cojocariu – Hunedoara;Gabriela Bânzariaş – Iaşi;Adriana Afănoaie – Ialomiţa;Mihaela Ilarian – Bucureşti
16 1983 Veronica Cismaru – Ialomiţa Silvia Matache – Constanţa Paula Călin – Bucureşti, Gabriela Pascalov – Brăila Vasile Luca – Bucureşti Adina Săpârţan-Stoenescu – Dâmboviţa Alexandra Canareica – Tulcea Costel Ştefănescu – Ialomiţa Liliana Spiridon – Iaşi;Rodica Râpan – Vaslui;Iosif Kerestesi – Bihor;Costel Toader – Braşov
15 1982 Doina Roşculeţ – Prahova Elena Paţa Carmen Chirculescu Anişoara Sturzu Aurel Moga Melania Zăgrean Cristina Căciulă;Gabriela Boroş;Gabriela Florescu;Luminiţa Scordaliu;Dorel Temian;Viorica Dinu
14 1981 Viorica Nandra – Cluj Mioara Popa – Argeş Chirica Valencia – Botoşani Carmen Chirculescu – Bucureşti Gheorghe Rizea – Olt Elena Burcă – Brăila Mariana Burcă – Brăila;Paul Iliescu – Bucureşti;Florentina Ghioveşnian – Constanţa;Lucica Buhuş
13 1980 Adina Vasiliu – Bucureşti Mariana Burcă – Brăila Elena Teşinschi – Sălaj Nicolae Ivănescu – Prahova Irimie Bonaţ – Bihor Daniela Milcă – Prahova Elena Lalu – Ialomiţa Cristina Ionescu – Dâmboviţa;Eugenia Ionescu – Galaţi;Mariana Dan – Mureş;Costel Ştefănescu – Ialomiţa
12 1979 Lidia Lăzău – Bihor Nicolae Ivănescu – Prahova Gheorghe Caraulani – Constanţa Gabriela Bucur – Dâmboviţa Costel Ştefănescu – Ialomiţa Daniela Milcă – Prahova Silvia Mitrache-Dolj;Mariana Burcă – Brăila;Erika Ianovici – Alba;Carmen Andrei – Bihor;
11 1978 Cristina şi Tatiana Petrescu – Braşov Camelia Ion – Constanţa Florentina Cioboată – Galaţi Nazarel Ghiovseman – Constanţa Larisa Crăete – Gorj Gabriela Cristescu – Brăila Angela Burtan – Bihor Petre Bodea Micu – Ialomiţa;Dumitru Carp – Vaslui;Mariana Burcă – Brăila
10 1977 Lucia Alexandru – Bucureşti Mariana Ariţ – Satu Mare Elena Mocanu – Constanţa Ion Stancu – Braşov Lili Ilinca – Olt Cornelia Butnaru – Harghita Otilia Postolache – Vaslui;Ionel Merţan – Suceava;Veronica Cismaru – Suceava
9 1976 Mihaela Runceanu – Buzău Mirela Voiculescu – Arad, Nicoleta Velicu – Bucureşti Gina Pătraşcu – Timişoara, Marinela Şerban – Bucureşti Elena Petcu – Ialomiţa, Viorel Rus – Bucureşti Ionel Felician – Constanţa Elena Szerdosz – Botoşani Georgeta Broştineanţ – Sibiu Lucia Alexandru – Bucureşti
8 1975 Angela Ciochină – Neamţ Mihaela Oancea – Dâmboviţa Mirela Voiculescu – Arad Viorel Faur – Dâmboviţa Elena Petcu – Ialomiţa;Lucia Grigore – Brăila;Daniel Fănăţeanu – Mureş;Mihaela Runceanu – Buzău;Liliana Topor – Teleorman;Laura Nicorovici – Satu Mare
7 1974 Carmen Ichim – Constanţa Elena Călin – Ialomiţa Florică Marcovici – Galaţi Dumitrescu Doina – Bucureşti Viorel Faur – Dâmboviţa Fănică Ailoaiei – Botoşani Doina Licăroiu – Bucureşti Mariana Ionescu – Dâmboviţa Nicolae Carăgiu – Caraş-Severin;Margareta Bărbânţă – Constanţa;Rodica Dudău – Dolj;Mariana Beşchea – Braşov;Gheorghe Caraulan – Tulcea;Nuşa Szerdocz – Botoşani
6 1973 Elena Toma – Dâmboviţa
5 1972 Mihaela Hârjan – Ialomiţa Janina Matei Elena Toma – Dâmboviţa
4 1971 Elena Călin – Ialomiţa Cornelia Badiu – Galaţi Nelu Pamblică – Ialomiţa Tiberiu Rusu – Constanţa Elena Toma – Dâmboviţa
3 1970 Silvia Agache – Ialomiţa Silvia Agache – Ialomiţa Elena Burtea – Tulcea Viorica Mlădinescu – Constanţa Mihaela Cârjan – Ialomiţa Venera Pârvu – Prahova Elena Toma – Dâmboviţa;Mariana Constantin – Ialomiţa; Ion Pamblică – Ialomiţa
2 1969 Constanţa Barac – Ialomiţa Constanţa Barac – Ialomiţa Nelu Pamblică – Ialomiţa Georgeta Mocanu – Buzău Tiberiu Sarcozi – Ialomiţa Jeni Simion – Ialomiţa Silvia Agachi – Ialomiţa ;Emilian Şerban – Ialomiţa
1 1968 Constanţa Barac – Ialomiţa

Notă: Atenție mărită la căutările din tabel – completați corect diacriticele, exact cum le vedeți scrise (ex. Ş, ş, ţ, ă, etc.)

Ediția Anul Juriu Recitaluri Prezentatori Acompaniament Concurenți
50 2017 Horia Moculescu - președinte juriului, Titus Andrei Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, Andreea Andrei Horia Brenciu, Direcția 5, Ellie White, Oana Sârbu Octavian Ursulescu, Corina Dănilă Orchestra Ionel Tudor
49 2016 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Viorel Gavrilă, Titus Andrei, Adrian Romcescu, Gabriel Cotabiţă, Cristian Obrejan Luminiţa Anghel, Connect R, Gabriel Cotabiţă, Ştefan Bănică Octavian Ursulescu Orchestra Ionel Tudor 11
48 2015 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Viorel Gavrilă, Titus Andrei, Voicu Enăchescu, Cristian Obrejan Lora, Fly Project, Paula Seling, Corina, Voltaj Octavian Ursulescu Orchestra Ionel Tudor 14
47 2014 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, Titus Andrei, Aurelian Temişan, Cristian Obrejan D.J. Sava & Raluka, 3 S E, Aurelian Temişan & The Pink Society, Marius Marin, Loredana Groza Octavian Ursulescu Orchestra Ionel Tudor 13
46 2013 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Adrian Romcescu, Alin Oprea, Cristian Obrejan, Virgil Iaru Cristina Vasiu (câştigătoarea „Trofeului tinereţii” 2012), Adrian Romcescu, Corina, Andreea Bănică, Deepcentral, Pact (by Leo Iorga & Adrian Ordean), Talisman, Horia Brenciu & HB Orchestra Cristi Brancu 13
45 2012 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan, Virgil Iaru Cristian Sanda (câştigătorul „Trofeului tinereţii” 2011), Mirabela Dauer, DJ Project, Mandinga, Deepside Deejays, Antonia, Bere Gratis, Connect-R Cristi Brancu 11
44 2011 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan, Virgil Iaru Loredana Căvăşdan (câştigătoarea „Trofeului tinereţii” 2010), Cătălin Crişan, Andra, Elena Gheorghe, Fly Project, Direcţia 5, Smiley. Catalin Crisan 12
43 2010 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan, Virgil Iaru Alin Ignat (câştigătorul „Trofeului tinereţii” 2009), Anastasia Lazariuc, Provincialii, Connect – R, Anda Adam, Holograf Alexandra Velniciuc 14
42 2009 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Dani Constantin, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Diana Radu Stan, Cristian Obrejan Alin Văduva (câştigătorul „Trofeului tinereţii” 2008), Montuga, HI-Q, Nico, Mihai Trăistariu, Corina, Ştefan Bănică Alin Oprea şi Julia Jianu 14
41 2008 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Andrei Tudor, Cristian Obrejan Mădălina Coca (câştigătoarea „Trofeului tinereţii“ 2007), Elena, Marcel Pavel, Parlament, DJ Project, Monica Anghel, Voltaj Gabriel Cotabita 14
40 2007 Horia Moculescu – preşedintele juriului, Adrian Ordean, Titus Andrei, Cătălin Crişan, Cristian Obrejan, Jan Cheptea, Florian Stoenescu – membru de onoare al juriului Corina Chiriac, Ovidiu Komornic, Mirabela Dauer, Delia, Talisman, Taxi, Heaven, Andra, VH2, Cătălin Crişan, Iuliana Dumitrache (câştigătoarea ediţiei 2006) Gabriel Cotabita 17
39 2006 Horia Moculescu– preşedinte, Şerban Georgescu, Titus Andrei, Adrian Ordean, Dani Constantin, Cristian Obrejan, Jan Cheptea Fly Project, Ricky Dandell, Simplu, Anna Lesko, Direcţia 5, Nicoleta Floroni (Trofeu 2005) Ricky Dandell 14
38 2005 Titus Munteanu – preşedinte, Şerban Georgescu, Titus Andrei, Adrian Ordean, Dani Constantin, Cristian Obrejan şi Jan Cheptea – membri. Hara, Akcent, Ricky Dandell, Mandinga, 3 Sud Est, Irina Popa Ricky Dandell 14
37 2004 Horia Moculescu – preşedinte, Titus Andrei, Şerban Georgescu, Dani Constantin, Adrian Ordean, Dana Dorian, Jan Cheptea, Elena Pacală Corina, Alina Sorescu, Bosquito, Andra, Class, Sistem Alina Sorescu Negative 16
36 2003 Marcel Dragomir – preşedinte, Dani Constantin, Titus Andrei, Adrian Ordean, Elena Pacală, Jan Cheptea Pop’s, Candy, Miki, Nicola, Ricky Dandell, Akcent, Direcţia 5 Ricky Dandell Negative 16
35 2002 Marcel Dragomir – preşedinte, Dani Constantin, Titus Andrei , Viorel Gavrilă, Adrian Ordean, Doru Tufiş, Jan Cheptea, Emilian Şerban, Bogdan Cristinoiu – preşedinte de onoare. Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, ASIA, Bosquito, Dl. Problemă, Holograf, Voltaj, Alice Croitoru (Trofeu 2001) Iuliana Marciuc 24
34 2001 Ion Cristinoiu – preşedinte, Titus Andrei, Şerban Georgescu, Aurel Moldoveanu, Dani Constantin, Adrian Ordean, Cristian Obrejan. Mădălina Manole, Doru Tufiş, Aurel Moldoveanu, Daniel Iordachioaie, Body&Soul, Amadeus, Pepe&Band, Blondy, Double D, Voltaj Ambrozi(Trofeu 2000), Ro Mania, Talisman, Iris, Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitănescu Octavian Ursulescu Negative 22
33 2000 Ion Cristinoiu – preşedinte, Titus Andrei, Ionel Tudor, Andreea Andrei, Dani Constantin, Adrian Ordean, Jan Cheptea Anca Ţurcaşiu, ASIA, Daniela Gyorfi, Genius, Leo Iorga, Candy, Paula Andrei (Trofeu 1999) Octavian Ursulescu Negative 21
32 1999 Ionel Tudor – preşedinte, Andrei Kerestely, Titus Andrei, Eugen Mihăescu, Dani Constantin, Monica Anghel, Simona Catrina, Jan Cheptea, Cristian Obrejan – membri. Monica Anghel, Gabriel Cotabiţă, Nadine, Valahia, Andre, Alexandra Ungureanu, Ciro de Luca, Roxana Iacob (Trofeu 1998) Octavian Ursulescu şi Gabriel Cotabiţă 16
31 1998 Vasile Donose – preşedinte, Ion Cristinoiu, Titus Andrei, Dan Ardelean, Traian Miricioiu, Virgil Iaru, Jan Cheptea, Dani Constantin Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Adrian Daminescu, Talisman, Schimbul 3, Sorina Munteanu(Trofeu 1996) Octavian Ursulescu Negative 24
30 1997 Vasile Donose – preşedinte, Ion Cristinoiu, Traian Miricioiu, Dani Constantin, Titus Andrei, Sergiu Marinescu, Virgil Iaru, Jan Cheptea, Octavian Ursulescu. Class, Daniela Gyorfi, Narcisa Suciu, Gheorghe Gheorghiu, Laura Stoica, Mircea Rusu Band, grupul „Vouă“, Leo Iorga, Maria-Magdalena Cotro (Trofeu 1996) Octavian Ursulescu Negative 24
29 1996 Traian Miricioiu – preşedintele juriului, Titus Andrei, Marius Micu, Sergiu Marinescu, Dan Tomescu, Puiu Cretu Loredana Groza, Direcţia 5, Silvia Dumitrescu, Sarmalele reci, Gabriel Cotabiţă, Voltaj Tania Budi, Horia Brenciu, Leonard Miron Negative 22
28 1995 Traian Miricioiu – preşedinte, Elena Pacală, Sergiu Marinescu, Marius Micu, Dani Constantin, Jan Cheptea, Virgil Iaru, Cristian Obrejan, Nicolae Cebuc, Dan Manolachescu, Octavian Ursulescu, Alice Stănescu. Sanda Ladoşi, Ştefan Hruşcă, Draga Olteanu Matei, Alexandru Ionescu, Corpul de balet al Teatrului „Fantasio“ Constanţa, Aurelian Temişan, Adrian Enache, Daniel Iordăchioaie, Valentin Teodosiu, Corina Chiriac, Gabriel Dorobanţu, Doru Tufiş, Grupul „Tact“, Aurel Moga, Grupul „Vogue“, Grupul de balet „Actual Dance“ din Constanţa Oltiţa Chirilă şi Octavian Ursulescu Negative 24
27 1994 Traian Miricioiu – preşedinte, Emil Wegeman, Horia Moculescu, Cristian Păunescu, Sergiu Marinescu, Gabriel Cotabiţă, Costin Diaconescu, Nicolae Stan, Cristian Obrejan Mădălina Ghica (Trofeu 1993), Daniela Gyorfi, CarmenRădulescu, Ovidiu Komornik, Oana Sârbu, Monica Anghel, Horaţiu Mălăiele,Madelaine Pascu, Jean Paler, Romică Ţociu, Cornel Palade, Raluca Ocneanu, AdrianRomcescu, Gabriel Cotabiţă Carmen Movileanu, Adrian Cristea Negative 24
26 1993 Ion Cristinoiu – preşedinte, Titus Andrei, Cristian Păunescu, Ionel Tudor, Dani Constantin, Viorel Gavrilă, Bogdan Cristinoiu, Nicolae Stan, Jan Cheptea. Mădălina Manole, Vasile Şeicaru, Marina Scupra, Dan Spătaru, Anastasia Lazariuc, Mihai Constantinescu, Gheorghe Gheorghiu, Romică Ţociu Carmen Movileanu, Cristian Păunescu Negative 47
25 1992 Ion Cristinoiu – preşedinte, Dani Constantin, Dan Creimerman, Voicu Enăchescu, Nicolae Modreanu, Titus Andrei, Gheorghe Oprea, Jan Cheptea Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Dan Creimerman, Dana Bartzer, Laura Stoica Iuliana Marciuc Negative 72
24 1991 Ion Cristinoiu – preşedinte, Traian Miricioiu, Titus Andrei, Dan V. Dimitriu, Doru Căplescu, Valerian Mareş, Virgil Iaru, Spiru Creţu, Nicolae Stan, Jan Cheptea. Dana Bartzer, Dan Creimerman, Laura Stoica, Aura Urziceanu, Ovidiu Komornik, Mirabela Dauer, formaţia „Romanticii“, Marina Scupra, Daniel Iordachioaie, Aurelian Temişan Octavian Ursulescu Negative 68
23 1990 Ion Cristinoiu – preşedinte, Dan Beizadea, Doru Căplescu, Jan Cheptea, Sergiu Ionescu, Spiru Creţu, Virgil Iaru, Octavian Ursulescu. Anca Ţurcaşiu, formaţia „Dacii“(Chişinău, Republica Moldova), Carmen Rădulescu, Gabriel Cotabiţă, ansamblul de dans „Prestige“(Moscova) Octavian Ursulescu Negative 70
22 1989 Vasile Donose – preşedinte, Daniela Caraman-Fotea, Titus Andrei, Voicu Enăchescu, Octav Firulescu, Gabriel Cotabiţă, Octavian Ursulescu, Jan Cheptea. Anda Adriana Vaciu (Trofeu 1988), Mădălina Manole, Marina Scupra, Angela Ciochină, Marina Florea, Mihaela Runceanu, Gabriel Cotabiţă. Octavian Ursulescu Orchestra „Unison”– Iaşi 75
21 1988 Vasile Donose – preşedinte, Vasile Veselovschi, Dan Beizadea, Dani Constantin, Voicu Enachescu, Daniela Caraman-Fotea, Octavian Ursulescu, Dani Constantin, Alecsandru Ştiucă, George Stoian, Jan Cheptea. Marilena Dobre, Alina Mavrodin, Marina Florea, Gabriel Cotabiţă, Cătălin Crişan, Loredana Groza, Corina Chiriac, Elena Şipoteanu, Gabriel Dorobanţu Octavian Ursulescu Orchestra „Unison“ condusă de Jan Cheptea 83
20 1987 Vasile Donose – preşedinte, Vasile Veselovschi, Ion Cristinoiu, Voicu Enachescu, Jan Cheptea, Ion Luchian Mihalea, Dan Beizadea, Daniela Caraman Fotea, George Stoian, Ioana Telehoi, Emilian Şerban, Alecsandru Ştiucă. Carmen Rădulescu, Ion Luchian Mihalea, Cornel Constantiniu, Mihaela Runceanu, Dan Spătaru, Oana Sârbu, Camelia Florescu Octavian Ursulescu Orchestra „Unison“ condusă de Jan Cheptea 65 concurenti
19 1986 Vasile Donose – preşedinte, Marcel Dragomir, Vasile Veselovschi, Dan Beizadea, Şerban Georgescu, Ion Barta, Viorel Grecu, Ovidiu Dumitru, Jan Cheptea, Vladimir Manoliu, Ioana Telehoi, George Stoian, Radu Soare. Trio Expres, Emilia Diţu, George Nicolescu, Carmen Rădulescu, Mihaela Runceanu, Corina Chiriac, Eva Kiss, Simona Florescu, Dorin Anastasiu Mihai Florea Orchestra „Unison“(Jan Cheptea, Dani Constantin, George Bărăscu, Ionel Postolache, Sorin Soare, Mavru Mircea, George Gheorghescu, Mihai Stoian) 61
18 1985 Vasile Donose – preşedinte, Marcel Dragomir, Ionel Tudor, Dan Dimitriu, Gheorghe Oprea, Titel Popovici, Şerban Georgescu, Eugen Dumitru, George Stoian, Jan Cheptea, Ioan Undreiu. Mihaela Oancea, Marina Florea, Marina Scupra, Angela Ciochină, Aurelian Andreescu, Dan Spătaru, Mircea Romcescu, Olimpia Panciu Octavian Ursulescu Formaţia „Unison“ 43
17 1984 Vasile Donose – preşedinte, Voicu Enăchescu, Vasile Veselovski, Jan Cheptea. Janina Matei, Vally Niculescu, Luigi Ionescu, Nae Lăzărescu, Nae Mitoşeru, Trio Express Octavian Ursulescu Formaţia „Unison“ 30
16 1983 Vasile Donose – preşedinte, Vasile Veselovschi, Gheorghe Oprea, Voicu Enăchescu, Jan Cheptea Corina Chiriac, Gina Pătraşcu, Mihai Constantinescu, Gică Petrescu, Horia Şerbănescu, Victor Socaciu, Dorin Anastasiu, Constanţa Câmpeanu. Horia Şerbănescu Formaţia „Unison“ 41
15 1982 Vasile Donose – preşedinte Janina Matei, Anda Călugăreanu, Dorina Lazăr Octavian Ursulescu Formaţia „Unison“ (Liviu Tudan, Adrian Romcescu, Mircea Romcescu, Jan Cheptea) 40
14 1981 Vasile Donose – preşedinte, Sergiu Ionescu. Victor Socaciu, Gheorghe Gheorghiu Mihai Florea Formaţia “Unison” – (Jan Cheptea, Dani Constantin, Sorin Soare, Mircea Mavru, Mihai Stoian) 24
13 1980 Vasile Donose – preşedinte, Petre Magdin, Ion Undreiu, Vladimir Manoliu, Jan Cheptea, Constantin Tache, Nelu Cucu, Liviu Tudan, Viorel Ştirbu. Doina Spătaru, Aurelian Andreescu, Valeriu Sterian, Vasile Şeicaru, Mircea Vintilă, „Roşu şi Negru“, Mihai Fotino, Nicu Constantin, Ion Duţu. Gigi Preda Formaţia „Unison“ – (Liviu Tudan, Mircea Romcescu, Dani Constantin, Jan Cheptea) 31
12 1979 Vasile Donose – preşedinte, Ion Cristinoiu, Liviu Tudan, Jan Cheptea Mihai Constantinescu, Sergiu Zagardan, Ion Dichiseanu, Gioni Dimitriu, Nicu Constantin, Ion Duţu. Mihai Florea Formaţia „Roşu şi negru“ 32
11 1978 Mircea Neagu – preşedinte, Florentin Delmar, Flavia Buref şi Jan Cheptea – membri. Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Angela Ciochină, Doina Spătaru Olinescu, Mircea Vintilă, Luigi Ionescu, Luky Marinescu, Petre Geambaşu şi formaţia instrumentală „Condor“, Lucia Alexandru, Mirela Voiculescu, Puiu Călinescu, Alexandru Lulescu. Ion Duţu Formaţia Rock Set (Ateneul Tineretului – Slobozia) 37
10 1977 Vasile Donose – preşedinte, Constantin Arvinte, Mircea Neagu, Liviu Comeş, George Grigoriu, Nicolae Dragoş, Alexandru Tiberiu, Vasile Dinu, Sorin Grigorescu. Sofia Vicoveanca, Ştefania Rareş (a fost sectiune de m. populara in concurs), Angela Similea, Cornel Constantiniu, Angela Ciochină, Nae Roman, Bimbo Mărculescu Mihai Florea Formaţia „Savoy“ şi taraful „Borcea“ (dirijor George Vancu) 35
9 1976 Vasile Donose – preşedinte, George Grigoriu, Laurenţiu Profeta, Mişu Iancu, Aurel Giroveanu, Nicolae Dragoş, Ileana Colomieţ, Grigore Constantinescu, Simona Patraulea, Sile Dinicu, Constantin Arvinte, Vasile Timiş, Toader Constantin, Corbu Ion. Florin Piersic, Ana Szeles, Cornel Constantiniu, Angela Ciochină, Mihaela Oancea, Liviu Oroş, Greta Zoicaş Berinde. Mihai Florea Orchestra de muzică uşoară a Radioteleviziunii Române condusă de artistul emerit Sile Dinicu 48
8 1975 Vasile Donose – preşedinte, George Grigoriu, Laurenţiu Profeta, Smaranda Oţeanu, Grigore Constantinescu, Mişu Iancu, Nicolae Dragoş. Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Marius Ţeicu, Cornel Constantiniu, Janina Matei, Monica Moldas, Mihai Dumbravă Mihai Florea Formaţia orchestrală dirijată de artistul emerit Sile Dinicu 44
7 1974 Vasile Donose – preşedinte, Temistocle Popa, George Grigoriu, Laurenţiu Profeta, Vasile Timiş, Ion Cristinoiu, Marius Ţeicu Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu, Adrian Romcescu, Corina Chiriac, Cornel Constantinoiu, Antonio Ferrnari, Narghita, Gioni Dimitriu, orchestra condusă de Sile Dinicu, formaţia „Perpetuum Mobile“ (Marius Ţeicu, Mihai Dumbravă, Radu Goldiş, Ion Cristinoiu) Ion Mustaţă Formaţia orchestrală dirijată de artistul emerit Sile Dinicu 38
6 1973 Vasile Donose – preşedinte, George Grigoriu, Temistocle Popa, Vasile Timiş, Octavian Ursulescu Ion Mustaţă Orchestra condusă de Horia Moculescu 33
5 1972 Nicolae Kirculescu – preşedinte, Simona Patraulea, Sorin Grigorescu, Vasile Timiş Marina Voica, George Mitrea, Ion Dichiseanu Ion Mustaţă Formaţia „Savoy“ 27
4 1971 Nicolae Kirculescu – preşedinte, Vasile Timiş, Florentin Delmar Doina Badea, Anca Agemolu, Gheorghe Mitran, Titi Cătălin, Gabriela Teodorescu, Sergiu Cioiu Gheorghe Vrânceanu Orchestra de chitare electrice „Triumph 68“ – Călăraşi 21
3 1970 Nicolae Kirculescu – preşedinte, Florentin Delmar, Nicolae Chiţoran, Ludovic Paceag Dan Spătaru, Doina Spătaru, Cristian Popescu, Mihaela Păsărin, Horia Căciulescu Orchestra de chitare electrice „Triumph 68“ – Călăraşi 23
2 1969 Nicolae Kirculescu – preşedinte, Nicolae Rafael, Denise Constantinescu, Vladimir Manoliu. Nicu Constantin, Alexandru Lulescu, Mariana Bădoiu Gheorghe Marinel Orchestra de chitare electrice „Triumph 68“ – Călăraşi 20
1 1968 Nicolae Kirculescu – preşedinte Gheorghe Marinel 20
Site-ul festivalului
Continut | Meniu | Butoane acces